Publicació del primer llibre del BES

Publicació del primer llibre del BES

El valor de los cuidados. La supervisión en contextos profesionales en los que se trabaja con personas, de l’Editorial Octaedro.

L’equip del BES estem de celebració. Després d’un temps llarg de gestació, ens fa contents informar-vos que ja podeu trobar a les llibreries el primer llibre del BES editat i publicat per l’Editorial Octaedro.

Aquest llibre és fruit d’un treball col·lectiu per part de tot l’equip amb la col·laboració de professionals referents en l’àmbit de la supervisió professional. Estem molt satisfets de poder compartir-lo amb vosaltres esperant que sigui del vostre interès.


PRESENTACIONS del LLIBRE

18 de maig a l’espai BES (Barcelona) a les 18:00. Inscriu-t’hi.

31 de Maig Llibreria Caselles (Lleida) a les 19:00. + info.

13 de juny presentació en IGdirecte a l’EncapsuladES del Ceesc a les 12:00. Veure la presentació.

28 de juny a Quars llibres (Palma) a les 19:00. + info.

6 de setembre a Librería NUMAX (Santiago de Compostela) a les 20:30 + info.

24 d’octubre al Ceesc (Barcelona) a les 18:00 + info.

30 de novembre a  Gestalt Zentroa (Vitoria-Gasteiz) a les 19:00 + info.

16 de desembre de 2023 a COPEC (Barcelona) a les 12:30 + info.

29 de gener de 2024 TSCAT (Manresa) a les 16:30 + info.

22 de març de 2024  II Jornada de Treball Social: “La cura de les professionals als Serveis Socials” (Vic) a les 9:30 + info.

18 d’abril a 20 de juny de 2024 (3 sessions) al Club de Lectura del BES (Barcelona) + info.


ADQUISICIÓ del LLIBRE 

enllaç a la botiga.


La supervisió professional, espais de cura

Sovint ens pregunten i ens preguntem en què consisteix la supervisió d’equips professionals. Quins són els pilars epistemològics que sostenen la conceptualització i la pragmàtica?

Les reflexions que trobaràs en aquest llibre ens adrecen cap a una recerca de la qualitat en què, com i quan de la supervisió d’equips professionals. Partint de l’anàlisi dels diferents tipus de supervisió i la seva evolució, es presenta el model de supervisió desenvolupat durant més de deu anys d’experiència de Barcelona Espai de Supervisió en els àmbits social, de la salut mental i de l’educació; així com les tècniques i recursos que ho concreten.

El contingut d’aquesta obra pretén facilitar la confecció i la revisió de projectes i pràctiques de supervisió en diverses institucions i marcs professionals. Trobareu orientacions i idees clau per iniciar-vos en aquest camp professional i també per a la reflexió en profunditat sobre la pròpia intervenció.

La supervisió d’equips professionals s’erigeix ​​com a recurs bàsic essencial per a la cura, la provenció i la prevenció de riscos laborals en els contextos professionals en què es treballa amb persones. Els beneficis i les seves evidències es detallen per fonamentar i argumentar el valor de la supervisió com a dispositiu de cura.

Des del BES volem donar les gràcies a les persones, famílies, equips professionals, centres i institucions que han estat al costat nostre i han confiat en la nostra tasca al llarg de tots aquests anys. 

Gràcies per compartir el camí de la cura diària pròpia i de les persones amb les que treballem; sense vosaltres aquest llibre no hauria estat possible. 

Gracies per donar valor a les cures. 

 Pere, Xavier, Ana María, Sílvia, Raül, Cristina, Neus i Arnau.

Ens encantarà que us poseu en contacte amb nosaltres per compartir les vostres opinions i reflexions.

Comments

  1. […] Abans però, si et resisteixes a deixar passar l’ocasió, has de saber que trobaràs el programa actualitzat de presentacions a la pàgina d’inici o en aquest altre post. […]

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *