El valor de los cuidados. La supervisión en contextos profesionales en los que se trabaja con personas

(1 ressenya de client)

25,0028,00

Si voleu recollir el llibre a l’Espai BES, l’aportació és de 25€. Si voleu que us arribi a casa vostra, l’aportació és de 28€.

Si us interessa saber més d’aquest producte, escriviu-nos a info@espaibes.cat.

SKU: LLIBSPV Categoria: Etiquetes: , ,

Descripció

Aquest llibre és fruit d’un treball col·lectiu per part de tot l’equip amb la col·laboració de professionals referents en l’àmbit de la supervisió professional.

La supervisió professional, espais de cura

Sovint ens pregunten i ens preguntem en què consisteix la supervisió d’equips professionals. Quins són els pilars epistemològics que sostenen la conceptualització i la pragmàtica?

Les reflexions que trobaràs en aquest llibre ens adrecen cap a una recerca de la qualitat en què, com i quan de la supervisió d’equips professionals. Partint de l’anàlisi dels diferents tipus de supervisió i la seva evolució, es presenta el model de supervisió desenvolupat durant més de deu anys d’experiència de Barcelona Espai de Supervisió en els àmbits social, de la salut mental i de l’educació; així com les tècniques i recursos que ho concreten.

El contingut d’aquesta obra pretén facilitar la confecció i la revisió de projectes i pràctiques de supervisió en diverses institucions i marcs professionals. Trobareu orientacions i idees clau per iniciar-vos en aquest camp professional i també per a la reflexió en profunditat sobre la pròpia intervenció.

La supervisió d’equips professionals s’erigeix ​​com a recurs bàsic essencial per a la cura, la provenció i la prevenció de riscos laborals en els contextos professionals en què es treballa amb persones. Els beneficis i les seves evidències es detallen per fonamentar i argumentar el valor de la supervisió com a dispositiu de cura.

Informació addicional

Envío

Recogida en BES, Con envío

1 ressenya per El valor de los cuidados. La supervisión en contextos profesionales en los que se trabaja con personas

  1. Isabel Iruela

    Una lectura molt completa i enriquidora que m’ha permès aprendre sobre un àmbit desconegut per mi. Ho recomanaria a tothom, als que ja hi treballen dins de la supervisió i els que no saben res i volen conèixer més.

    Enhorabona equip de BES per aquest treballàs! Es nota que és un llibre fet des del cor 🙂

    • Raül Martínez

      … i de tot cor celebrem que hagis publicat la teva valoració i recomanacions, Isabel. Gràcies pel teu suport!

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *