PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EL VALOR DE LOS CUIDADOS AL TSCAT

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EL VALOR DE LOS CUIDADOS AL TSCAT

Conjuntament amb la Delegació de Manresa- Catalunya Central del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya hem organitzat, pel dilluns29 de gener, la presentació del llibre “El valor de los cuidados. La supervisión en contextos profesionales en los que se trabaja con personas”, prosseguint així la promoció del llibre, de la nostra activitat i de la Cultura de Cura. .

En aquest llibre trobareu les reflexions que ens adrecen cap a una recerca de la qualitat de la supervisió d’equips professionals, partint de l’anàlisi dels diferents tipus de supervisió i la seva evolució. També és presenta el model de supervisió desenvolupat durant més de deu anys d’experiències en els àmbits socials, de la salut mental i de l’educació ; així com les tècniques i recursos que ho concreten.

El programa d’aquesta trobada, que començarà a les 16.30h, és el següent:

• Presentació a càrrec d’Alícia Fernández, vicedegana de la Delegació de Manresa- Catalunya Central.
• Xerrada a càrrec de  Neus Ballesteros Ventura, llicenciada en Belles Arts (UB) i en Pedagogia (UAB), i especialitzada en intervenció familiar socioeducativa; i Arnau Careta Plansdiplomat en Educació Social i llicenciat en Psicopedagogia, actualment professor associat del Departament de psicologia bàsica, evolutiva i de l’educació a la UAB.
• Torn de preguntes.

La trobada es durà a terme en format híbrid amb places presencials a la Delegació i places online.

Veure esdeveniment al web del TSCAT.

gener 29 2024

Details

Date: 29 gen., 2024
Time: 16:30 - 18:30

Venue

TSCA Delegació de Manresa

Canonge Mulet,2 3er 1a
Manresa, 08240

+ Mapa de Google

Phone:

93 318 55 93

Visit Venue Website

Organitzador

BES i TSCAT