Club de lectura

Club de lectura del BES

Un grup de lectura és un grup de persones que llegeixen al mateix temps un llibre. Cadascú ho fa individualment, però amb una freqüència determinada, en data i horari fixes, es reuneixen per comentar les pàgines avançades des de la trobada anterior.

El club de lectura articula la lectura personal i íntima amb la possibilitat de compartir les lectures amb altres persones. Aquesta possibilitat enriqueix la impressió inicial de cadascú en solitari i permet fonamentar amb bases sòlides la pràctica professional.

Periodicitat: un dijous al mes, de 19:15 a 20:45.

Conducció: Raül Martínez i Xavier Gimeno.

Què cal per participar: és necessari fer inscripció prèvia al web del BES i llegir els llibres indicats al ritme proposat. La inscripció al Club de Lectura és gratuïta. Places limitades.

Un dijous mensual de 19:15 a 20:45, els dies:

22 d’octubre,

19 de novembre i

17 de desembre de 2020 (amb la participació de David Barba);

21 de gener,

18 de febrer,

18 de març (amb la participació de Patrícia García);

22 d’abril,

13 de maig i

17 de juny de 2021 (amb la participació de Jaume Funes).

Primer trimestre: NARANJO, Claudio (2012) 27 personajes en busca del ser: experiencias de transformación a la luz del Eneagrama. La Llave, Barcelona.

Segon trimestre: ROSENBERG, Marshall B. (2016) Comunicación NoViolenta. Un lenguaje de vida. Acanto, Barcelona.

Tercer trimestre: FUNES, Jaume (2018) Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito. Una guia per a pares i mestres d’adolescents. Columna Edicions, Barcelona.