Presentacions en diferit | El valor de los Cuidados

Presentacions en diferit | El valor de los Cuidados

Si encara no has pogut assistir a cap presentació del nostre llibre El valor de los cuidados. La supervisión en contextos profesionales en los que se trabaja con personas, de l’Editorial Octaedro, però tens interès en saber més del llibre, les xarxes socials ens fan un cop de ma. T’enllacem a continuació dues gravacions diferents de presentacions del llibre en diferit.

Abans però, si et resisteixes a deixar passar l’ocasió, has de saber que trobaràs el programa actualitzat de presentacions a la pàgina d’inici o en aquest altre post.

Ara sí, per ordre cronològic, (re)presentem el llibre. Clica la imatge per veure cada presentació:

Dimecres 31 de maig, a la Llibreria Caselles de Lleida, prosseguint la promoció del llibre, de la nostra activitat i de la Cultura de Cura presentem el llibre de la ma del Pere Peris i el Xavier Gimeno, membres de l’equip BES, i d’un col·laborador d’excepció, l’Enric LLetjòs, qui escriu un capítol del llibre des de la saviesa de l’experiència professional i com a supervisor en diferents equips socioeducatius.

Dimarts 13 de juny, els educadors socials de l’equip BES, el Raül Martínez i l’Arnau Careta, van presentar el llibre de l’equip en una edició especial de l’EncapsuladES del Ceesc, el “Lectures d’estiu”, un directe d’Instagram on es van presentar, per aquest ordre: els Quaderns d’Educació Social, la revista anual del CEESC, El Valor de los Cuidados del BES, Estima’t molt de Tania García i Somiant la Pau, de Nadia Ghulam. Tots ells, llibres escrits per educadores socials.

 

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *