Política de privacitat i galetes

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Denominació Social: Barcelona Espai de Supervisió S.L.

Nom Comercial: Barcelona Espai de Supervisió. BES.

Domicili Social: Carrer Sardenya, 229, 2n, 4a – 08013 Barcelona. Catalunya. Espanya.

CIF/NIF: B66578261

Telèfon: 636.858.659

E-mail: info@espaibes.cat

Nom del domini: www.espaibes.cat

En aquesta web, propietat de Barcelona Espai de Supervisió S.L., assegurem la total protecció de les dades de caràcter personal proporcionades pels nostres usuaris.

Al BES hem adaptat les nostres condicions d’ús al nou reglament de protecció de dades personals (RGPD). Des del 25 de maig de 2018 s’aplica el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679). A partir d’aquest moment, deixen de ser vàlids els consentiments tàcits per tractar dades personals.

De conformitat amb el disposat en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ( LOPD ) i la seva normativa de desenvolupament, el responsable del lloc web, en compliment del disposat en l’art. 5 i 6 de la LOPD, s’informa a tots els usuaris del lloc web que facilitin o hagin de facilitar les seves dades personals a través dels formularis d’aquesta web o mitjançant missatges de correu electrònic, que aquestes, seran incorporades en el fitxer automatitzat Subscriptors BESque es troba sota la custòdia de Barcelona Espai de Supervisió S.L. Mitjançant l’enviament dels formularis existents en aquesta web, el remitent dóna el seu consentiment per ser inclòs en els esmentats fitxers. Així mateix, li comuniquem que des d’aquesta web es podran recollir adreces IP dels usuaris, les quals seran igualment tractades d’acord a la normativa vigent.

Els usuaris, mitjançant la marcació de la casella “He llegit i estic d’acord en els termes i condicions” accepten expressament i de manera lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part del prestador per a les finalitats de Gestió de Clients, Comptable, Fiscal i Administrativa, Publicitat i Prospecció Comercial, o Comerç Electrònic, destacant:

  • Mantenir la relació amb el BES als efectes de gestionar el nostre butlletí quinzenal
  • Mantenir les relacions públiques de l’entitat.
  • Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari en el nostre lloc web.

Les seves dades podran ser cedides, si el servei contractat ho requereix, i sempre protegint-des adequadament, a: Organitzacions o persones directament relacionades amb el responsable, administració tributària i bancs, caixes d’estalvis i caixes rurals. Barcelona Espai de Supervisió informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que es plantegés algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia es sol·licitarà el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.

Totes les dades sol·licitades a través del lloc web son obligatòries, ja que són necessàries per la prestació d’ un servei òptim a l’ usuari. En cas de què no siguin facilitades totes les dades, el prestador no garanteix que l’ informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

Barcelona Espai de Supervisió garanteix que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació de les teves dades en els termes disposats en la legislació vigent. Pots fer-ho a través del correu electrònic a comunicacio@espaibes.cat, indicant clarament quin/s dret/s exerceixes, juntament amb una còpia del seu DNI.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: administracions públiques, persones jurídiques i persones físiques.

POLÍTICA DE GALETES

Les galetes són petits fitxers de dades que es generen a l’ordinador de l’Usuari i que permeten que sigui el mateix Usuari qui emmagatzemi la informació que genera la seva activitat a la xarxa.
Aquest Lloc Web pot utilitzar les galetes següents:

Galetes de sessió
Les galetes de sessió són memoritzades i únicament tenen validesa temporal i, per tant, no enregistren de manera permanent cap informació al disc dur de l’ordinador. Aquestes galetes permeten emmagatzemar la informació relacionada amb l’inici de sessió de cada usuari.

Galetes de navegació
L’objectiu principal de les galetes de navegació és evitar oferir recomanacions no afins als interessos dels usuaris i oferir propostes comercials dirigides i personalitzades.
Aquestes galetes de navegació basen la seva utilitat en el seguiment temporal de la navegació per Internet. L’Usuari té la possibilitat d’eliminar aquest tipus de galetes abans d’iniciar la navegació per altres pàgines del Lloc Web.

Galetes estadístiques
Les galetes estadístiques permeten conèixer la informació següent:

  • La data i l’hora de l’última vegada que l’Usuari va visitar el nostre Lloc Web.
  • L’accés als continguts que l’Usuari va escollir a la seva última visita al nostre Lloc Web.

Per fer les estadístiques d’ús del nostre Lloc Web utilitzem eines estadístiques amb un abast limitat a les funcions descrites al paràgraf anterior i amb la finalitat de conèixer el nivell de recurrència dels nostres visitants i els continguts que resulten més interessants. D’aquesta manera podem concentrar els nostres esforços a millorar les àrees més visitades i fer que l’usuari trobi més fàcilment el que busca.
El Lloc Web pot utilitzar la informació de la seva visita per fer avaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònimes, així com per garantir la continuïtat del servei o per fer millores als seus llocs web.
Aquesta informació no s’utilitzarà amb cap altra finalitat.

Galetes de tercers
El lloc web també pot instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis que aquests llocs ofereixen. Un exemple d’aquest ús són els serveis de Google Analytics.

Gestió de galetes
Sense perjudici de l’afirmació anterior, l’usuari té la possibilitat de configurar el navegador perquè accepti o rebutgi per defecte totes les galetes o perquè aparegui un avís a la pantalla quan es rebi una galeta i decidir en cada moment si es copia o no al disc dur. Per fer-ho, et suggerim que consultis la secció d’ajuda del navegador per saber com es canvia la configuració en ús. També pots utilitzar les eines de bloqueig de galetes de rastreig com Do Not Track, que pots descarregar d’aquest lloc: http://www.abine.com/dntdetail.php
També pots revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a la utilització de galetes per part del Espai BES configurant el navegador en els termes que preveu el punt anterior.
Sense perjudici de l’afirmació anterior, has de tenir en compte que la desactivació de galetes podria afectar el correcte funcionament de determinades seccions del lloc web. Sisplau, consulta les instruccions i els manuals del navegador per ampliar aquesta informació:
Si fas servir el Microsoft Internet Explorer, a l’opció de menú Eines, selecciona Opcions d’Internet i vés a Privadesa.
Si fas servir el Firefox per a Mac, a l’opció de menú Preferències, selecciona Privadesa, vés a l’apartat Mostra galetes i, per a Windows, a l’opció de menú Eines, selecciona Opcions, vés a Privadesa i després a Utilitza una configuració personalitzada per a l’historial.
Si fas servir el Safari, a l’opció de menú Preferències, selecciona Privadesa.
Si fas servir el Google Chrome, a l’opció de menú Eines, selecciona Opcions (Preferències a Mac), vés a Opcions avançades, després vés a l’opció Configuració de contingut de la secció Privadesa i finalment marca l’opció Galetes al quadre de diàleg Configuració de contingut.

Gràcies per fer-nos confiança.

Equip BES