Presentació del llibre El valor de los cuidados

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació del llibre El valor de los cuidados

Ens mou l’ambició d’un món regit per la Cultura de Cura i, més enllà de dedicar-nos-hi, hem volgut deixar testimoni. Des del BES mantenim la voluntat de difondre i divulgar la supervisió de professionals, equips de professionals i professionals amb funcions directives com a dispositiu de cura eficaç en diferents àmbits de l’activitat humana; en la nostra experiència, el sanitari, el social i l’educatiu.

El llibre El valor de los cuidados. La supervisión en contextos profesionales en los que se trabaja con personas, de l’Editorial Octaedro, és ara i per fi el producte més representatiu d’aquest interès, en el què ens sentim a bastament acompanyats per les persones que hi han col·laborat (escrivint o entrevistant-se) i per totes les persones i institucions que ens heu confiança en la nostra trajectòria. A totes, gràcies.

Presentarem el llibre el proper dia 18 de maig, de 18:00 a 19:00 a l’espai BES, encetant així la promoció del llibre, de la nostra activitat i de la Cultura de Cura. Tindrem autores i autors, exemplars del llibre i una estona de cura. Amb moltes ganes de trobar-t’hi o retrobar-t’hi, només cal que ens confirmis la teva assistència.

Per més informació sobre el llibre, clica aquí.

maig 18 2023

Details

Date: 18 maig, 2023
Time: 18:00 - 19:00
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES