Qui Som

El BES és un equip intergeneracional de professionals dels camps de la psicologia, l’educació i l’art que treballem des del 2005 per procurar espais de benestar en els àmbits de convivència de les famílies i els professionals que treballen amb elles. Els dispositius que utilitzem provenen de contextos personals i professionals diversos: l’educació, la psicologia, la psicopedagogia, les arts plàstiques i les arts escèniques.

Al 2011, ampliem també l’activitat al carrer de la Boqueria de Barcelona acompanyant, des de la supervisió, a professionals dels àmbits del benestar, de l’educació i la salut, i constituïm el BES: Boqueria Espai de Supervisió. Amb l’obertura de l’Espai BES al carrer Sardenya 229, el setembre de 2015, volem donar cabuda també a altres tipus d’activitats com seminaris, tallers o esdeveniments artístics.

Barcelona Espai de Supervisió S.L. (BES) està inscrit en el Registre Estatal d’Entitats de Formació. Això ens permet ser proveïdors de diferents agències tant en el territori català com en el territori de la resta de l’Estat per desenvolupar activitats de formació presencial acreditada en els àmbits de seguretat i prevenció (SEAD), formació i educació (SSCE), atenció social (SSCG), competències clau (FCOV) i seguretat i salut laboral (FCOS).

Som una entitat formadora acreditada per l’Estat Espanyol (Fundae) i la Generalitat de Catalunya (Fundació Tripartita): les activitats que fem (formacions i supervisions) poden acollir-se als ajuts i a les acreditacions d’aquestes agències públiques.

EQUIP BES

Pere Peris Morancho

“He de saber qui sóc per poder evolucionar”
Antònia Díaz Nuñez

Xavier Gimeno Soria

Un ignorant pot ensenyar-li a un altre ignorant el que ell mateix no sap” Joseph Jacotot

Ana María Forestello

No soy, no hay yo, siempre somos nosotros” Octavio Paz

Sílvia Blanch Gelabert

Canviar un ja ho faré…per un: ho faré. La il·lusió, el desig, el voler aconseguir alguna fita ens fan traspassar els límits imposats per viure experiències ni imaginades. Tot és començar.

Raül Martínez Anglí

“Estimar és un lloc.

Perdura al fons de tot: d’allí venim.

I és el lloc on va quedant la vida.

Joan Margarit

Neus Ballesteros Ventura

M’agrada el gerundi!

Arnau Careta Plans

“Les meves contradiccions són les meves esperances.” Joan Fuster i Ortells

PROFESSIONALS COL·LABORADORS

Àngels Miret Rial

“Que amb això em basta
si amb mi tinc els astres,
astres càlids que em són lleials,
que de nit veig en el cel
i de dia en tots vosaltres.”
Lluís Llach

Anna Ramis Assens

El millor: que escoltant-nos els uns als altres (professionals i pares) ens adonem que tots desitgem el mateix: ENTENDRE’NS PER EDUCAR!

Dani Espresate Romero

“El goig de començar un poema

i deixar-lo sense”

Roc Casagran

David Aparicio Miró

“De tots els objectes, els que més m’estimo són els que ja s’han fet servir. Els atuells de coure abonyegats i amb vorells aixafats, els ganivets i les forquilles amb mànecs de fusta que han estat agafats per moltes mans. Aquestes són les formes que trobo més nobles. Les lloses que envolten les cases velles, desgastades d’haver estat trepitjades tants cops, amb l’herba que hi creix entremig em semblen objectes feliços.” Bertolt Brecht

Déborah Brime Sánchez

Me gusta la gente que vibra, que no hay que empujarla, que cultiva sus sueños hasta que se apoderan de su propia realidad.” Mario Benedetti

Ilona Muñoz Rizzo

La llibertat té a veure amb la possiblitat de tenir opcions.” Moshé Feldenkrais

José Miguel Sunyer Martín

El individuo forma parte desde su misma concepción del grupo humano y todo lo que realiza viene enmarcado dentro del grupo social en el que se ha formado.

Josep Aulinas Colomer

Tot el que pot ser imaginat, és real.” Pablo Picasso

Lídia Box i Grau

“Inventar, cal admetre-ho humilment, no consisteix a crear a partir del buit, sinó a partir del caos” Mary W.Shelley

Lidia Verger Serralta

El primer ordre de l’ajuda significa que un només dona el que té, i només espera i pren el que realment necessita” Bert Hellinger

Magda Solera Pérez

Abrirnos al niño y sus procesos se convierte, al mismo tiempo, en una oportunidad para acercarnos al secreto de nuestra propia vida” Rebeca Wild

Margarida Falgàs i Isern

A diferència del món de les idees –un món construït sobre principis purs i valors immutables-, la prosa de la vida és un “viure en perspectives” Joan Carles Mèlich

Mateu Ubach Mezcua

Només en el joc els individus som capaços de ser creatius….i només al ser creatiu l’individu es descobreix a sí mateix.” Donald Winicott

Montserrat Ferraro Frago

Posar amor a la vida i cultivar la il·lusió de compartir.

Rosa Vila Carrera

Fes allò que més estimes i estima totes les coses que facis.

Sònia Kliass Kliass

Em fascina observar la inesgotable intel·ligència que s’expressa en l’activitat dels infants. Eduquem-nos, afinem-nos com un instrument, per estar a l’alçada i acompanyar-los amb dignitat.

Teresa Escobedo Cervilla

L’art de viure és aprofitar al màxim cada moment i donar el millor de mi mateixa.

Yiya Díaz del Bo

La individuación es un acto creativo comparable a la creación de una obra de arte.” Anthony Storr

CONVENIS DE COL·LABORACIÓ

El BES té conveni amb el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), amb l’Associació de Professionals d’Espais Familiars de Catalunya (APEFAC), amb l’Equip de Recerca Sobre Infància, Família i Educació de la UAB (ERIFE). Per a la formació d’estudiants en pràctiques, el BES manté convenis amb la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB i amb OMIE-Barcelona (Universitat de Deusto). Consulta a la teva entitat els avantatges que et dóna aquest conveni.

Som una entitat formadora acreditada per l’Estat Espanyol (Fundae) i la Generalitat de Catalunya (Fundació Tripartita): les activitats que fem (formacions i supervisions) poden acollir-se als ajuts i a les acreditacions d’aquestes agències públiques.