NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. VISUALITZACIÓ CANVI DE CICLE

NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. VISUALITZACIÓ CANVI DE CICLE

Aprofitant les tasques de celebració pels 7 anys del BES des de la nostra formalització com a empresa i el trasllat a la seu actual del carrer Sardenya 229, us convidem als equips i institucions que estigueu en una situació similar de canvi de cicle, a fer-vos aquesta visualització a vosaltres, entre vosaltres.

En els primers set anys de vida els infants (els equips i els projectes) es dediquen a la construcció del seu cos físic, de la seva estructura, aprenen a desplaçar-se i s’incorporen en el món. Aprenen a parlar i adquireixen veu pròpia, prenen consciència de si mateixos i es produeix el despertar de la consciència del jo; poden dir-se “jo”. Després es posen a disposició del contacte amb el món, amb l’altre, i poc a poc troben i ocupen el seu lloc en l’espai social. El septenni acaba amb el desenvolupament de l’espai espiritual, el jo es posa a disposició d’un joc amb objectiu, amb propòsit. Amb 7 anys, diuen, fem una renovació completa de les cèl·lules del nostre cos. Ja sabem que som, i estem en disposició de ser. Sabem amb plena consciència que formem part del món i que hi tenim un lloc.

Clica aquí per llegir la nostra visualització. Us convidem a fer servir la vostra pròpia veu per fer aquesta visualització, i desitgem que us ajudi a pensar com han estat els vostres inicis, quin ha estat el recorregut fins a dia d’avui, i quin és el vostre futur desitjable.

 

Bon tancament de cicle i millor obertura del proper.

Una abraçada

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *