NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. POESIA. PLACIDEZ

NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. POESIA. PLACIDEZ

Aquest mes a NarratiBES per compartir-nos tenim el goig de poder comptar amb un preciós haiku de Masaoka Shiki, dit especialment per a Barcelona Espai de Supervisió per Xavier Gimeno i Hiromi Takahashi.

Comencem un nou curs i això vol dir incertesa, preparació, programar, planificar… però a banda de tota aquesta feina i exigència no hem d’oblidar que hem d’anar a poc a poc i que ens calen moments de desconnexió, moments plaents, moments com aquest, en el que deixar-se endur. Tan sols…

Placidez: 

solo vagar,

solo disfrutar.

 

Nodokasa no hitori yuki hitori omoshiroki.

Masaoka Shiki

 

Dades bibliogràfiques:

El poema es troba a Memoria y haiku de VVAA. Traduït per Rumi Sato i il·lustrat per Pep Carrió. Nordicalibros, 2022. Pàg. 54.

Visita el meu blog: www.daniespresate.com

Música de capçalera: R.C. Alexandri

 

 

Este mes en NarratiBES per compartir-nos tenemos el placer de compartir un precioso haiku de Masaoka Shiki, recitados especialmente para Barcelona Espai de Supervisió por Xavier Gimeno y Hiromi Takahashi.

Empezamos un curso nuevo: incertidumbre, preparación, programar, planificar… pero aparte de todo este trabajo y exigencia no debemos olvidar que hay que ir despacio y que son necesarios momentos de desconexión, momentos placenteros, como este, en el que dejarse llevar. Solo…

Placidez: 

solo vagar,

solo disfrutar. 

 

Nodokasa no hitori yuki hitori omoshiroki.

Masaoka Shiki

 

Datos bibliográficos:

El poema se encuentra en Memoria y haiku de VVAA. Traducido por Rumi Sato y ilustrado por Pep Carrió. Nordicalibros, 2022. Pag. 54.

Visita mi blog: www.daniespresate.com

Música de inicio: R.C. Alexandri

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *