NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. VISUALITZACIÓ “LA MEVA ESCOLA”

NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. VISUALITZACIÓ “LA MEVA ESCOLA”

Amb l’imminent inici del nou curs escolar, compartim amb vosaltres una de les nostres visualitzacions, abastament emprada en les formacions de mestres i en els grups de famílies.

Amb la Visualització guiada La Meva Escola volem convidar als adults, especialment a aquells que exerceixen de mestres, mares i pares, a tornar a connectar amb la seva vivència d’escola quan eren infants. Sovint ens oblidem de que nosaltres també havíem tingut experiències i vivències similars a les dels nostres fills i alumnes.

Aquesta visualització va néixer amb el desig de contribuir a que l’etapa d’escolarització dels nens i nenes, nois i noies, pugui ser el més agradable i gratificant possible. Per contribuir a fer-ho, ens sembla important posar consciencia a quina va ser la meva vivència d’aquesta etapa, i quina és la imatge mental que en perdura. Així mateix, ens sembla important revisar quin model familiar de relació amb la institució educativa hem viscut cadascú de nosaltres i donar-nos un moment per pensar com vam ser influenciats pels adults del nostre entorn. Des d’aquí, us convidem a reflexionar sobre com, ja en el nostre paper adult, seguim influenciant els infants que tenim a càrrec.

Esperem que aquesta visualització us resulti una experiència rica i nodridora.

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *