NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. CONTES. Nadal i els seus contes
El Nadal té associada una llarga i variada tradició rondallística i artística en general. Més enllà del llegat de la religió cristiana, que es refereix al naixement del fill del […]
El Nadal té associada una llarga i variada tradició rondallística i artística en general. Més enllà del llegat de la religió cristiana, que es refereix al naixement del fill del […]
El fesol i el calamar, apropen la terra i el mar! (Rodolí) MONGETES AMB CALAMARS Aquesta recepta combina la llegum amb el peix, aquí proposem els calamars però pot funcionar molt bé […]
Aquest mes a NarratiBES per compartir-nos tenim el goig de sentir les veus de Xènia Dyakonova i d’Àgata Orzeszek. Diuen el poema Un tigre al carrer de Daniïl Kharms, en […]
“Hummus, deliciós i saludable” És una recepta de cuina moderna, en el nostre context, actualment molt valorada i popularitzada, especialment per les persones vegetarianes, ja que l’hummus és molt beneficiós per […]
Els dies comencen a ser més curts, la llum baixa d’intensitat i la temperatura es relaxa. Temps de tormentes motivant a una segona brotació, olor a terra mullada, plantes que […]
Amanida amb bacallà, ben bona de menjar! (Rodolí) EMPEDRAT DE MONGETES Una recepta tradicional i típica de l’estiu mediterrani. Fàcil i ràpida de fer i va perfecte per deixar-la feta i […]
Un cop, un anomenat filòsof i moralista viatjava pel llogaret de Nasrudín quan li va preguntar on hi havia un bon lloc per menjar. Va suggerir un lloc i l’erudit, […]
Comencem el darrer BESeptes del curs amb un reconeixement a la contribució del Pere al BES, en concret al blog del nostre web, a través de les seves apreciades BESEPTES. Des […]
Ja tenim l’estiu aquí amb els dies llargs i la temperatura que s’enfila, canviant el color del paisatge de verd a groc daurat. Amb aquesta situació de molt sol i […]
AMANIDA DE SOIA O SOJA VERDA La soia es una llegum que cada cop és més present en molts dels aliments actuals però que originàriament no formava part de la […]