BESos d’estiu. Recés formatiu al BES

BESos d’estiu. Recés formatiu al BES.

Un recés no només per l’esperit, també pel cos i la ment. Reivindiquem el recés com a allunyament temporal de les ocupacions quotidianes, temps i lloc de retraïment que es pot dedicar a la reflexió i l’organització, interna i de la vida.

Aquest curs ens animem a oferir-vos un recés formatiu durant la primera quinzena del mes de juliol amb dues formacions que podeu fer de forma complementària o bé separadament, triant segons la vostra conveniència.

Conducció de grups de famílies per a la parentalitat responsiva

Aquesta formació ofereix una base sòlida i fonamentada per a la gestió de grups familiars que observa les condicions per portar-los a terme considerant la salut coresponsable de participants i facilitadors. El programa ofereix marcs de referència i experiències pràctiques que faciliten l’aprenentatge dels diferents recursos, tècniques i habilitats per treballar amb grups de famílies. Del 4 a 6 de juliol, de 16:00 a 20:00.

+ info i reserves

gidlark-NTeC878RUlw-unsplash-scaled-600x300-1.jpg

Acollir i acompanyar les pèrdues i el dol en el context educatiu

soap-bubbles-870342_1920

L’objectiu del curs és facilitar un espai de reflexió vivencial i creatiu on compartirem recursos i propostes per facilitar l’acompanyament al dol d’infants i adolescents. Ens aproximarem a la pedagogia de la vida, de la mort i del dol per tal d’ampliar la mirada a l’hora d’elaborar recursos pedagògics i didàctics que incloguin el dol; per atendre’l i acollir-lo. De l’11 al 13 de juliol, de 10:00 a 14:00.

+ info i reserves