Què Fem

Espais d’Acompanyament Grupal

outdoor-3681924_1280

Seminari Permanent per a la cura i autocura de professionals

amb Sílvia Blanch i Ana María Forestello, dimecres mensual

knife-2281669_1280

Supervisió de professionals amb funcions directives

amb Arnau Careta i Xavier Gimeno, dijous mensual de 9:30 a 11:30.

seminari Sonia K

Seminari Virtual Pikler/Waldorf en l’etapa infantil

amb Sonia Kliass, dimecres mensual de 18:00 a 20:00.

17

Acompanyament a les famílies

Els grups de reflexió i el programa Aprenem Plegats® són dispositius que ofereixen orientació socio-psicoeducativa en el context familiar per tal de facilitar la convivència, i l’empoderament en les relacions i els rols desenvolupats en el sí del grup familiar.

ferris-wheel-731511_640

Grup Terapèutic

amb Raül Martínez i Xavier Gimeno, dilluns quinzenal de 20:00 a 20:30.

Reserva l'Espai BES!

Necessites un espai polivalent, amb llum natural, al centre de Barcelona?
Tens una activitat preparada però no tens un espai on poder-la fer? Reserva l’Espai BES!

Acompanyament individual i familiar a l’Espai BES

Acompanyament individual

La vida és una aventura amb moments i situacions ben diverses, amb moments de gaudi i moments de dificultat. Durant totes les etapes de la vida, durant el desenvolupament de la persona, en moments de canvi i de crisi, pot ser d’ajuda comptar amb una mirada, un suport i un acompanyament professional.

Taller de constel·lacions

Les constel·lacions familiars i la disposició a posar ordre en les relacions. Son les lleis naturals, familiars, socials i espirituals les que regeixen els grups humans, com diu Bert Helinger aportant-nos la idea que l’amor en les relacions pot fluir quan es respecta l’ordre, un ordre que dóna dignitat, reconeixement i respecte a cadascun dels membres implicats en la relació.

Programa formatiu 21/22

gidlark-NTeC878RUlw-unsplash

Formació en Conducció de grups de famílies per a la parentalitat responsiva

Aquesta formació ofereix una base sòlida i fonamentada per a la gestió de grups familiars que observa les condicions per portar-los a terme considerant la salut coresponsable de participants i facilitadors. Cada sessió ofereix marcs de referència i experiències pràctiques que faciliten l’aprenentatge dels diferents recursos, tècniques i habilitats per treballar amb grups de famílies. El programa està dissenyat per tal de capacitar als i les professionals per intervenir amb eficàcia i benestar en l’escena grupal, ajudant-los a mantenir la professionalització i consolidar la seva identitat professional.

Cicles trimestrals de formació continuada

L’Espai BES també ofereix cicles d’activitat amb la complicitat de col·laboradors externs. Per al curs 2021/22 us proposem els següents tallers, un per a cada trimestre del curs:

Objectes que acompanyen

Tallers Waldorf/Pikler

Recursos per a la formació de formadors

Reserva l'Espai BES!

Necessites un espai polivalent, amb llum natural, al centre de Barcelona?
Tens una activitat preparada però no tens un espai on poder-la fer? Reserva l’Espai BES!

Moviment Autèntic

El Moviment Autèntic (MA) és un treball corporal lliure, on poder explorar les nostres imatges internes, les nostres sensacions sense judici. És una eina d’autoconeixement profund que ens permet connectar amb la nostra presencia: clara i obscura, plena de bellesa.

Club de lectura del BES

Llegim al mateix temps el mateix llibre. Cadascú ho fa individualment, però amb una freqüència determinada ens reunim per comentar les pàgines avançades. El club de lectura articula la lectura personal i íntima amb la possibilitat de compartir les lectures amb altres persones. Aquesta possibilitat enriqueix la impressió inicial de cadascú en solitari i permet fonamentar amb bases sòlides la pràctica professional.

BES-art: cicle d’art al BES

Per gaudir de propostes de petit format provinents de les arts escèniques i la música des d’una mirada harmònica amb la cura i l’acompanyament de les persones.

Cia. Varietats a l’Ombra

La Companyia Varietats a l’Ombra va començar a gestar-se fa més de 10 anys,  la temporada passada va decidir passar a ser un dels recursos per a la cura que el BES pot posar en marxa quan sigui requerit. És per això que podeu demanar al BES qualsevol de les activitats que fins ara estava desenvolupant La Companyia.

Altres activitats

L’Espai BES també ofereix activitats i tallers de col·laboradors externs relacionats amb l’educació, el benestar personal, l’aprenentatge emocional i les arts, entre d’altres. Si tens interès en alguna activitat concreta, o tens una proposta, escriu-nos a info@espaibes.cat.

Taller de Clown Essencial