Què Fem

Espais d’Acompanyament Grupal

outdoor-3681924_1280

Supervisió de professionals

Al BES treballem des de les especificitats sanitària, educativa i social, i les particularitats del posicionament dels professionals i les característiques del material que porten, derivats de les seves intervencions, les persones que configuren els grups.

knife-2281669_1280

Supervisió de professionals amb funcions directives

L’objectiu principal de la supervisió grupal de professionals que desenvolupen funcions directives és la millora de la pràctica professional individual i de l’efectivitat dels equips en què es treballa, la cura i la prevenció dels riscos psicosocials associats a la feina, i la integració de pràctiques de supervisió.

17

Acompanyament a les famílies

Sigui a través de tallers i xerrades puntuals com en grups estables, facilitem la reflexió col·lectiva al voltant d’aspectes clau en la criança, com l’autonomia personal, els límits i l’autoritat, la comunicació a casa, el joc i el lleure en família, l’educació emocional, els canvis de l’adolescència, etc. des de les preocupacions que traslladen les persones participants.

aprenem plegats logo

Aprenem Plegats®

El Programa Aprenem Plegats® ofereix un enriquidor espai conjunt entre pares i fills que afavoreix les relacions i la comunicació familiars, la revisió d’hàbits i dinàmiques, i la posada en valor de la identitat familiar, a través del joc i activitats compartides amb els nostres fills i filles i amb altres famílies.

Reserva l'Espai BES!

Necessites un espai polivalent, amb llum natural, al centre de Barcelona?
Tens una activitat preparada però no tens un espai on poder-la fer? Reserva l’Espai BES!

Formació per a professionals

gidlark-NTeC878RUlw-unsplash

Conducció de grups de famílies per a la parentalitat responsiva

Aquesta formació ofereix una base sòlida i fonamentada per a la gestió de grups familiars que observa les condicions per portar-los a terme considerant la salut coresponsable de participants i facilitadors. Cada sessió ofereix marcs de referència i experiències pràctiques que faciliten l’aprenentatge dels diferents recursos, tècniques i habilitats per treballar amb grups de famílies. El programa està dissenyat per tal de capacitar als i les professionals per intervenir amb eficàcia i benestar en l’escena grupal, ajudant-los a mantenir la professionalització i consolidar la seva identitat professional.

Recursos per a l’acompanyament

Disposem de formacions de petit format, pensades per aportar eines per a l’acompanyament individual, familiar i grupal en diferents contextos d’intervenció.

Objectes que acompanyen

Recursos per a la formació de formadors

Reserva l'Espai BES!

Necessites un espai polivalent, amb llum natural, al centre de Barcelona?
Tens una activitat preparada però no tens un espai on poder-la fer? Reserva l’Espai BES!

Cia. Varietats a l’Ombra

La Companyia Varietats a l’Ombra va començar a gestar-se fa més de 10 anys,  la temporada passada va decidir passar a ser un dels recursos per a la cura que el BES pot posar en marxa quan sigui requerit. És per això que podeu demanar al BES qualsevol de les activitats que fins ara estava desenvolupant La Companyia.

Altres programes

El BES també dissenya programes ad hoc amb col·laboradors externs relacionats amb l’educació, el benestar personal, l’aprenentatge emocional i les arts, entre d’altres.