Supervisió: què és? com funciona? i altres FAQ

Supervisió: què és? com funciona? i altres FAQ

Què és la supervisió de professionals? Com funciona? Per què serveix? Si mai no heu participat en aquest tipus de dispositius, sentiu interès per valorar la seva conveniència i utilitat o bé us agradaria saber com els experimenten les persones que hi participen, us oferim 3 càpsules on donem resposta a algunes de les preguntes més freqüents.

Gràcies al projecte d’Aprenentatge-Servei amb estudiants del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) us podem compartir 3 càpsules audiovisuals (d’entre 5 i 8 minuts de durada) on coneixereu de primera mà la manera de fer de l’equip del BES (càpsula 1), el testimoni de professionals (càpsula 2) i directives (càpsula 3) que participen en els espais de supervisió del BES (Barcelona Espai de Supervisió).

Esperem que us siguin d’utilitat, bon profit!

Càpsula BES 1: Què i com és la supervisió al BES
Amb aquesta càpsula us expliquem què entenem i com conduïm els grups de supervisió professional i d’equips des de Barcelona Espai de Supervisió.
Càpsula BES 2: La veu dels professionals supervisats
Amb aquesta càpsula podreu escoltar de primera mà la veu de diferents professionals i de diferents equips que han confiat en el nostre acompanyament per a supervisar la seva tasca professional i el seu funcionament i desenvolupament interns.
Càpsula BES 3: Supervisió de directius i directives
Amb aquesta càpsula coneixereu l’experiència de supervisió grupal al BES de diferents professionals que desenvolupen funcions directives ens els seus centres i institucions i que han confiat en nosaltres per a supervisar i millorar la seva tasca professional dirigint i liderant els seus equips.

Moltíssimes gràcies a tots i totes, els equip i professionals, per la confiança dipositada en Barcelona Espai de Supervisió i per haver accedit a participar en l’enregistrament d’aquestes càpsules audiovisuals.

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *