NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. VISUALITZACIÓ EL CAMÍ PROFESSIONAL

NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. VISUALITZACIÓ EL CAMÍ PROFESSIONAL

Arribant al final d’aquest curs 2021/2022 et proposem de fer un viatge pel vostre recorregut professional, contactant de nou amb persones, equips, serveis i institucions que han marcat el teu camí i desenvolupament professionals.

Amb la Visualització guiada El Camí Professional volem convidar a qualsevol professional, i especialment a aquells que exerceixen de mestres i educadors, a tornar a connectar amb aquells moments, decisions i persones que han contribuït al seu desenvolupament professional. Sovint ens oblidem de que l’important és el camí, i que en el camí hem trobat multitud de companyes, equips, institucions, equips directius, infants i famílies… que ens han ajudat a prendre decisions, a formar-nos i a créixer com a persones i com a professionals.

Aquesta visualització va néixer, com la majoria de les nostres visualitzacions, amb el desig de contribuir al benestar professional i al reconeixement de companys i companyes de camí que ens han donat força per seguir fent el què fem. Per poder-ho fer, ens sembla important posar consciència a quina va ser la meva vivència de la meva formació inicial, expectatives professionals, frustracions i persones especials amb les qui he après aquesta nostra professió.

Gràcies.

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *