NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. MEDITACIONS DE GONZALO BRITO

NARRATIBES PER COMPARTIR-NOS. MEDITACIONS DE GONZALO BRITO

Som éssers projectius per naturalesa, i aquest és un dels nostres majors dons. Quin imaginari tenim individualment i col·lectiva sobre nosaltres, la vida, el futur possible? Què projectem? A través de les visualitzacions guiades podem cultivar aquests atributs i habilitats de benestar i salut en la relació amb un mateix i amb els altres.

Dediquem aquest primer post de les visualitzacions guiades del 2022 al reconeixement d’un company en el camí de la cura a les persones, especialment prolífic i generós en visualitzacions guiades com a recurs.

En Gonzalo Brito és doctor en psicologia, expert en presència plena, altruisme i compassió; capacitats humanes en la vida quotidiana que necessitem tenir especialment presents quan truca a les nostres portes la vergonya de la guerra.

Al seu web Cultivar la Mente posa a la vostra disposició una interessantíssima i delicada selecció de meditacions guiades i pràctiques d’entrenament de la ment compassiva (Teràpia CFT) entre altres recursos.

Aprofitem per subscriure, com diu en Gonzalo, que les visualitzacions i meditacions guiades realitzades autònomament no reemplacen el treball que es pot fer amb la guia personalitzada per aprofundir en el camí de la meditació, ni tampoc supleixen en cap cas un tractament terapèutic adequat quan aquest sigui necessari.

 

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *