18è Simposi Internacional de la GASi a Barcelona.

18è Simposi Internacional de la GASi a Barcelona.

En la qualitat d’organització col·laboradora, des del BES tenim el gust de presentar-vos el 18è Simposi Internacional de Grupanàlisi que tindrà lloc a Barcelona, del 2 al 6 de setembre de 2020.

La Group Analytic Society International (GASi), l’Asociación de Psicoterapia Analítica Grupal (APAG) i la Sociedad Española de Psicoterapia y Técnicas de Grupo (SEPTG) són les organitzacions participants del simposi: “Les llengües dels grups: el poder d´incloure i excloure”.

El tema central del Simposi és la llengua i les múltiples maneres que tenim de comunicar-nos. La llengua ens uneix i la llengua ens separa. L´idioma que parlem i el llenguatge dels nostres cossos – tant en el si de classes, gèneres, cultures, nacionalitats, sexualitats i religions, com entre elles- constitueixen el nucli de les nostres relacions en grup.

Us convidem a fer-hi part, ja sigui presentant treballs, fent tallers, o conduint grups. A través de conferències, comunicacions, taules rodones i tallers, així com a través de les trobades en grups petits, mitjans i grans, el Simposi ens donarà, als participants, l’oportunitat d’ampliar les nostres xarxes professionals, fer nous amics i desenvolupar connexions més enllà de les fronteres lingüístiques i culturals.

Durant els propers mesos el lloc web del Simposi anirà creixent per tal de proporcionar-vos tota la informació necessària per inscriure-us, enviar resums i propostes de tallers, organitzar la vostra visita i preparar-vos per venir a Barcelona.

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *