6 anys amb les cartes per a adults en família

6 anys amb les cartes per a adults en família

Recordant la trajectòria i difusió de les “Cartes per a adults en família”, ens sentim agraïts i satisfets per tantes persones que han incorporat les cartes del BES al seu sarró de recursos per a la cura en l’acompanyament individual, grupal o familiar.

Des de la primera edició de les “Cartes per a adults en família”, el 2016, ja són 800 les còpies publicades per difondre aquest recurs d’acompanyament i volem aprofitar l’avinentesa per compartir un article complet i documentat dels 2 jocs de cartes, publicat ara fa quatre anys de la ma del web Haiki, que podeu llegir clicant aquí.

Les cartes del BES proposen un ampli ventall de possibilitats per acompanyar des d’institucions, equips de professionals, i grups de tutoria, fins a poder jugar-hi amb grups d’amics i amb la família, facilitant fer un exercici de reflexió i presa de consciència del propi jo, ja sigui individual o col·lectiu.

Les cartes del BES són un instrument per facilitar espais de conversa, reflexió i debat, per acompanyar a les persones i als equips que les utilitzin cap a la seva evolució, prenent consciència de qui són, com senten, com pensen, com actuen i perquè, i cap a on volen o no anar.

Les cartes del BES són un recurs versàtil, poden ser usades en múltiples contextos i de diverses formes segons la creativitat i perícia de les persona que en condueix el joc. Venen acompanyades d’una guia d’ús amb orientacions de treball que podeu trobar en català (original) i traduïdes a espanyol, italià, francès, anglès, euskera i gallec.

Si voleu saber-ne més o fer-nos una comanda, trobareu més informació al nostre aparador.

 

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *