Neix la Xarxa Educativa 0-3 de Gavà

Neix la Xarxa Educativa 0-3 de Gavà

L’acte de constitució de la Xarxa Educativa 0-3 que va tenir lloc a la tarda del passat 30 de novembre a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal i va comptar amb els bons auguris del Xavier Gimeno, que va parlar sobre la importància de l’etapa 0 a 3 anys i de l’acompanyament a les famílies des d’una visió comunitària.

La xarxa es constitueix en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat amb la voluntat de ser un espai comú per als professionals i equips d’atenció als infants i les seves famílies. Amb l’objectiu manifest d’esdevenir espai de confluència, participació i reflexió conjunta des d’on generar una visió comú i compartida dels infants, la criança i les famílies en l’etapa 0-3, a la xarxa s’hi han adherit tots el centres de Gavà que treballen per aquesta franja d’edat. En total, 7 escoles bressol i dues llars d’infants públiques, 2 col·legis amb aules d’infants de 2 anys i el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

Des del BES ens fem ressò d’aquesta iniciativa pels vincles de cura institucional i personal que ens uneixen amb el territori i per la nostra voluntat de sumar-nos en aquest necessari i oportú projecte.

Pots veure la notícia emesa per la Televisió de Gavà (GTV) fent clic aquí.

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *