Taller “Objectes que acompanyen”

Taller “Objectes que acompanyen”

Aquest mes de desembre hem realitzat en format virtual el taller “Objectes que acompanyen” amb professionals de serveis sòcio-educatius de la Fundació Pere Tarrés.

“El públic s’asseu en cadires posades en files paral·leles. Pausa. Entra un HOME i mostra un paper amb el mot SABATA.”

Joan Brossa

Acabem l’any compartint recursos per acompanyar persones i grups en un taller teòric-pràctic centrat en l’ús dels objectes com a recurs psicoeducatiu. Al llarg de 3 sessions hem ofert un tast d’exercicis que comparteixen el treball amb objectes per facilitar la cura de la vida psíquica i social de les persones, exercicis que es guien i sustenten amb conceptes clau d’enfocaments terapèutics tals com la psicoanàlisi, la teràpia Gestalt, la pedagogia i la teràpia sistèmica.

Us compartim el núvol de paraules generat, a través de Mentimeter, per recollir la valoració final de les assistents. Des de l’equip BES sentim profunda satisfacció en saber que les professionals participants estan posant en joc l’ús d’objectes en la seva pràctica professional per tenir cura de la població amb que treballen, d’elles mateixes i dels seus equips. Agraïm a la Fundació Pere Tarrés l’oportunitat d’ampliar les sinergies i complicitats al voltant d’aquest treball en els nostres entorns familiars i professionals.

El taller Objectes que acompanyen és una de les activitats programades a l’espai BES aquest curs (abril i maig de 2021) i també forma part del catàleg de recursos que oferim als equips i institucions interessades. Ens podeu demanar més informació clicant aquí.

Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *