LES BESEPTES DEL DR. PERIS PER LA CURA DE L’ÀNIMA. LA CEBA
La ceba (Allium cepa) és una planta herbàcia bulbosa de la família de les amaril·lidàcies. La podem trobar de diferents tipus: la ceba comuna, de pell marró i dura, és la més […]
La ceba (Allium cepa) és una planta herbàcia bulbosa de la família de les amaril·lidàcies. La podem trobar de diferents tipus: la ceba comuna, de pell marró i dura, és la més […]
BUNYOLS DE BLEDES INGREDIENTS Un manat de bledes (500-700 g.) Tres o quatre ous 200 g. de farina de cigrons (preferiblement, però pot ser qualsevol mena de farina) Un sobre […]
Ja tenim la primavera aquí. les plantes de casa, del jardí, dels parcs, dels carrers ja ens estan donant senyals que alguna cosa està passant. Floreixen, treuen les primeres fulles, […]
Les Bledes “Beta vulgaris, cicla”. Un aliment prou interessant que el podem valorar per les seves qualitats que sovint mirem amb poca atenció. Les bledes són verdures amb molt poc […]
Els articles escollits d’en José Leal i la seva càlida participació al Club de Lectura del BES ens va ajudar a resistir en comunitat l’aïllament de la pandèmia. A continuació, […]
Les receptes de farcells de col habitualment s’han fet (i es poden fer) amb carn. Ara proposem fer els farcells amb vegetals, incorporant productes no habituals a la cuina mediterrània com el […]
Este mes en NarratiBES per compartir-nos podemos disfrutar de un poema de Miguel Ángel Guerrero Ruiz con la voz de Silvia Moreno Vicente. Conozco a Miguel Ángel desde hace muchos […]
Aquesta temporada proposo fer receptes de VERDURES, molt interessants en l’alimentació, perquè ens aporten quatre elements que ens alimenten i cuiden la nostra salut: les Vitamines A, C, E i K; els Minerals com el potassi, el magnesi i […]
Ja tenim l’hivern aquí, dies curts, nits llargues i fredes. El fred és un bon aliat per A les plantes, necessiten hores de fred per fer la parada hivernal, per […]
Els peus i l’orella, bona parella! (Rodolí) Aquesta recepta és una versió dels cigrons amb callos. Els peus de porc són molt gelatinosos i melosos i l’orella també però amb una […]