BES-Art Concert amb Bols Tibetans

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BES-Art Concert amb Bols Tibetans

Durant la sessió es tocaran bols cantants tibetans antics i el tambor cerimonial, a més a més de realitzar cants harmònic per harmonitzar a tots els assistents.

És una experiència única per tots els sentits, les seves vibracions arriben al més profund del nostre estat emocional i físic!

A moltes persones se’ls commou l’esperit quan escolten el so viu i senten les oscil·lacions d’aquests instruments ancestrals o d’una pau profunda. Aquestes i altres experiències tals com el sentiment de benestar i llibertat es produeixen després d’un massatge de sons ancestrals. El major benefici per la nostra salut emocional, mental, física i espiritual.

Els “bols” són instruments fets especialment per què al fregar-los o colpejar-los com si fossin campanes, produeixin sons que s’anomenen harmònics. Els harmònics són vibracions complexes que per ressonància, activen, harmonitzen i complementen les nostres vibracions en dissonància. Segons la terapeuta Sílvia Franco, “no ens hem de quedar només amb el so, sinó que el que és realment important és la seva vibració“.

L’ús de la música i del so amb una finalitat terapèutica és tan antic com l’home. En aquest cas:

  • Actua com una font d’energia per a tot el cos.
  • Afluixa i allibera tensions musculars.
  • Expandeix i intensifica el cos àuric, que actua com a defensa energètica.
  • Augmenta les defenses de l’organisme i lliura pau interior.
  • Treballa sobre l’equilibri entre ambdós hemisferis cerebrals, resultant ideal per a persones molt racionals o amb estrès mental.

Sílvia Franco Morales és Mestra de Reiki Usui tradicional, Mestra de “Cuencos Tibetanos” i Terapeuta vibracional. La seva gran atracció per les gemmes o cristalls la va motivar a estudiar sobre elles i introduir-se a la espiritualitat i ensenyances esotèriques formant-se en: Reiki, “Cuencos Tibetanos”, Gemmoteràpia, Stiper Puntura, Sintonitzacions Arquetípiques, Runes, Tarot, Veu xamànica i Constel·lacions familiars.

abril 19 2024

Details

Date: 19 abr., 2024
Time: 19:00 - 20:00
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:,

Qui vulgui pot portar algun mineral o aigua, per a què es carregui vibracionalment.