Espais d’Acompanyament Grupal

El grup constitueix un important espai per poder mirar-se, escoltar-se i reflexionar amb la presència incondicional d’altres éssers. Tanmateix bona part del desenvolupament d’un ésser passa per necessitats que es donen en el marc de les seves relacions.


Seminari Permanent per a la cura i autocura de professionals

Es tracta d’un dispositiu de cura que ajuda els professionals i equips de professionals a manejar i superar les dificultats de l’atenció directa, millorant la seva pràctica professional tant individual com d’equip i prevenint els riscos psicosocials associats a aquest àmbit.

+ info i reserves

Supervisió directives

Espai de supervisió adreçat a persones que desenvolupen funcions directives des de llocs de responsabilitat diferencial en les organitzacions i institucions de mig i gran tamany, o de gran complexitat, compartint la missió i la visió de la institució a més de l’encàrrec específic de liderar persones, processos o fites.

+ info i reserves

Seminari Virtual amb Sonia Kliass

Grup estable que revisa la seva pràctica des d’una mirada Pikler/Waldorf. Adreçat a professionals i famílies que tinguin interès i inquietuds referents a l’educació dels infants de 0 a 7 anys.

+ info i reserves

Grup Terapèutic

 Cercle de trobada i desenvolupament personal orientat des d’una actitud terapèutica, relacional, coŀlaborativa i dialògica. Oferim la possibilitat de construir un espai on poder viure una experiència grupal de cura d’un mateix i de cura a l’altre. 

+ info i reserves