Ilona Muñoz Rizzo

Professora del mètode Feldenkrais amb certificació internacional amb la direcció pedagògica de Beatriz Walterspiel. Postformació amb Marilupe Campero de Feldenkrais (treball amb nens/es amb dificultats en el desenvolupament motor). Màster en Teatre d’equip (Ensemble Theatre) a la Rose Bruford College i Manchester University basat en el principi de coordinació. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Mestra d’educació primària per la Facultat de Formació del Professorat (UB) amb Erasmus a Finlàndia dins del programa de Pedagogia i Contextos educatius. Monitora i directora de Lleure. Des del 2017 tinc el títol de mare també.

Sóc persona per davant de tot i dedico gran part del meu temps a treballar amb persones, de vegades compartint procés creatiu, i molt sovint acompanyant el seu procés d’aprenentatge. Ho he fet i ho faig amb persones petites, molt petites, i amb persones grans, ho he fet a nivell formal i informal, a escoles, escoletes i institucions de les grans. He acompanyat sempre a artistes, tot i que no tot@s sabien que ho eren.

Vaig interessar-me pel mètode Feldenkrais després d’una cirurgia per una lesió al genoll, preparant-me també per a una segona operació de l’altre genoll. Després de conèixer el mètode, no només no m’ha calgut tornar-me a operar sinó que vaig aprendre trapezzi i he seguit ballant.