Dani Espresate Romero

Recordo amb tendresa com el meu avi aprofitava qualsevol ocasió per regalar-me un llibre. Em vaig començar a interessar cada cop més per la lectura i, amb el temps, vaig començar a escriure poesia.

Mestre de primària a l’escola pública, vaig fer el Màster de Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura. Treballo al programa Biblioteca Escolar “puntedu” al Departament d’Educació i formo part de la Junta Rectora de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. He realitzat diferents cursos de formació per a docents sobre poesia.

He coordinat el Seminari de Biblioteques Escolars de Nou Barris (2015-2018), he format part del Grup de treball de Biblioteques escolars del COBDC (2018-2019) i he participat en la creació d’un projecte de Poesia Audiovisual: Beu Poesia. He realitzat l’itinerari de Poesia a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i el curs “Los niños se comen la luna” a El Sitio de las Palabras, amb Mar Benegas.

Tinc algunes publicacions i col·laboro al programa de ràdio El Gripau Blau d’Ara Va De Bo, que ha obtingut Menció de Qualitat en els 20ns Premis Ràdio Associació.

www.daniespresate.com