Acompanyament individual

Acompanyament individual a infants, adolescents, joves, adults, parelles i famílies

La vida és una aventura amb moments i situacions ben diverses, amb moments de gaudi i moments de desorientació. Durant totes les etapes de la vida, durant el desenvolupament de la persona, en moments de canvi i de crisi, pot ser d’ajuda comptar amb una mirada, un suport i un acompanyament professional.

Des del BES oferim acompanyament individual i orientació psicosocioeducativa per tal de facilitar la convivència i l’empoderament de les persones i les seves relacions. També atenem a les parelles i a les famílies com a unitats de convivència, i en l’acompanyament a menors també contemplem la col·laboració amb els centres educatius quan es considera necessari.

Des d’una mirada integral de la persona recorrem a diferents abordatges, estratègies i eines provinents de camps tant diversos com la intervenció socioeducativa, la psicoteràpia psicoanalítica, la teràpia sistèmica i les constel·lacions familiars, el joc terapèutic, el massatge, o la integració cos-ment.

Alguns de les situacions que motiven a les persones a recórrer a aquest acompanyament individual o familiar, són:

  • Creixement personal i gestió emocional.
  • Relacions socials i comunicació entre persones.
  • Relacions de parella.
  • Criança, maternitat i paternitat.
  • Orientació psicoeducativa i escolar.
  • Situacions de crisi vital: separació, malaltia, dol.

La sessió inicial s’enfoca a escoltar a la persona/família, gestionar les expectatives, i identificar el motiu pel qual es demana un acompanyament professional. Identifiquem així, possibilitats d’acompanyament, assesorament i teràpia.

Aquesta primera conversa permet acrodar el marc en el qual es farà l’acompanyament.  Segon el que s’acordi en aquesta sessió inicial, se seguirà amb sessions d’assessorament i orientació, de suport psicològic o psicoteràpia.

Dies i hores a convenir.

Podeu trucar-nos o contactar aquí.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone