Club de lectura

Club de lectura del BES

Un grup de lectura és un grup de persones que llegeixen al mateix temps un llibre. Cadascú ho fa individualment, però amb una freqüència determinada, en data i horari fixes, es reuneixen per comentar les pàgines avançades des de la trobada anterior.

El club de lectura articula la lectura personal i íntima amb la possibilitat de compartir les lectures amb altres persones. Aquesta possibilitat enriqueix la impressió inicial de cadascú en solitari i permet fonamentar amb bases sòlides la pràctica professional.

Periodicitat: un dimecres/dijous al mes, de 19:00 a 20:30

Conducció: Raül Martínez i Xavier Gimeno.

Què cal per participar: és necessari fer inscripció prèvia al web del BES i llegir els llibres indicats al ritme proposat. La participació al Club de Lectura és gratuïta. Places limitades.

Si no canvien les indicacions, la propera sessió del Club, prevista per dijous 16 d’abril, es farà de forma virtual. Recuperarem un dels articles del José Leal que ens vàren quedar pendents el passat 12 de març, a l’inici del confinament. Podeu descarregar aquí l’article que compartirem en l’horari habitual, de 19:00 a 20:30h: Leal, J_2016_professionals davant la vulnerabilitat.

Caldrà consultar el Facebook i l’Instagram del BES on es publicarà l’enllaç per poder accedir-hi a través de l’ordinador o a travès del telèfon.

Un dimecres/dijous mensual de 19:00 a 20:30

dx 16 d’octubre     dx 15 de gener dj 16 d’abril
dx 13 de novembre     dj 13 de febrer  dj 14 de maig
dx 11 de desembre      dj 12 de març dj 11 de juny

Primer trimestre: SUNYER, José Miguel (2019) Escritos grupoanalíticos: todo un tiempo aprendiendo. Vivelibro, Madrid.

Segon trimestre: LEAL, José. Selecció d’articles.

Tercer trimestre: NARANJO, Claudio (2012) 27 personajes en busca del ser: experiencias de transformación a la luz del Eneagrama. La Llave, Barcelona.