Seminari Virtual amb Sònia Kliass

Una aproximació Pikler/Waldorf en l’etapa infantil (0 a 7 anys)

“Educar és una gran responsabilitat. Si eduquem els infants amb consciència, coneixent les seves capacitat i necessitats, respectant els seus processos, permetem que creixin expressant el gran potencial que porten a dins.” (Sonia Kliass)

Grup estable que revisa la seva pràctica de la mà de la Sonia Kliass. Sessions mensuals d’acompanyament i creació de coneixement compartit, amb eines pràctiques per a l‘acompanyament a infants de de primer i segon cicle d’educació infantil, des d’una mirada Pikler/Waldorf.

Un dimecres mensual de 18:00 a 20:00, els dies:

19 de gener,

16 de febrer,

16 de març,

27 d’abril i

25 de maig de 2022.

Professionals i famílies que tinguin interès i inquietuds referents a l’educació dels infants de 0 a 7 anys.

Si vols formar part d’aquest grup reserva ara la teva plaça.

Aquest seminari virtual vol crear coneixement a l’hora que també oferir eines pràctiques per a l’acompanyament a infants de de primer i segon cicle d’educació infantil de d’una visió Pikler/Waldorf. El Seminari te un format semblant als nostres espais de supervisió professional, amb un abordatge participatiu, interactiu, experiencial i dinàmic. La metodologia combina l’anàlisi de situacions pràctiques presentades per les persones participants amb l’exposició de la formadora sobre les temàtiques que apareguin i la reflexió en grup i subgrups.

Espai conduït per la Sònia Kliass.

L’aportació al grup de supervisió es de 150€ i es realitza en dos moments: reserva (60€ d’inscripció) i pagament (90€ a l’inici del grup). Inscripcions obertes fins el 15 de desembre.