Orígens i antecedents de la proposta de Rudolf Steiner – Des de l’infant

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Orígens i antecedents de la proposta de Rudolf Steiner – Des de l’infant

Rudolf Steiner va néixer el 25 de febrer del 1861 a Krajevec, llavors Àustria, avui en dia Croàcia. Va ser un gran estudiós i filòsof que va escriure una trentena de llibres aproximadament i va arribar a oferir al voltant de 6.000 conferències.

Va crear la Antroposofia, una visió transcendental de l’ésser humà que busca desenvolupar un camí espiritual adequat a la consciència d’occident modern i desenvolupar una ciència espiritual que sigui complementària a les ciències naturals.

Partint d’aquesta visió, Steiner va crear diverses propostes transformadores que es van posar en pràctica en àmbits tan diversos com l’agricultura, la medicina, l’arquitectura, l’art, entre altres. Una de les seves propostes responia a la necessitat de transformar el mon de l’educació i així va néixer la primera escola Waldorf a Stuttgart, Alemanya, l’any 1919.

La pedagogia Waldorf proposa un desenvolupament holístic de l’ésser humà, tan físic, com emocional, mental i espiritual, i busca desenvolupar un ésser lliure que sigui capaç de connectar amb la seva naturalesa més profunda i viure en harmonia amb la terra.

Facilitat per: Àuria Gómez i Ignasi Melé amb l’Equip BES.

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau Des de l’Infant. Podreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

 

gener 22 2021

Details

Date: 22 gen., 2021
Time: 18:00 - 21:00
Cost: 70€
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , , ,