el BES a l’Escola d’Estiu de Gira-Sol
Com cada estiu, la Marta Grauges de Gira-sol de sant Gregori (Girona) organitza un temps de formació experiencial que busca arribar a l’arrel de l’acompanyament i el desenvolupament de xics […]
Com cada estiu, la Marta Grauges de Gira-sol de sant Gregori (Girona) organitza un temps de formació experiencial que busca arribar a l’arrel de l’acompanyament i el desenvolupament de xics […]
FEM UN VERMUT amb: MUSCLOS amb ESCABETX SUAU Aquesta recepta em sona que va sorgir d’un dia que vaig fer musclos al vapor i en van sobrar. Els musclos al […]
Els bolets, menja’ls ben nets Dita popular FEM UN VERMUT amb: XAMPINYONS A L’ALL i LLIMONA Aquest plat va molt bé per picar i ja fa molts anys que els […]
Bon any 2022! Aquest any la BESEPTA mensual estarà dedicada a FEM UN VERMUT amb… Us proposem que us animeu a fer les receptes amb la filosofia vital de “Les […]
De la manera com les nacions s’alimenten depèn el seu destí. Jean Anthelme Brillat-Savarin, gastrònom francés CARXOFES A LA SICILIANA DEL MIQUEL D’ESPORLES (viatjant per receptes i afectes) Sembla ser […]
Aquells primers grups de sapiens s’endinsaven a la sabana per recol·lectar vegetals diversos (fruits, arrels i tubèrculs, bolets, fulles tendres), i tot el que recollien era compartit pel grup. Aquest […]
Encetem l’any amb el propòsit de compartir amb vosaltres una recepta de cuina cada mes, convidant-vos a gaudir d’aquesta forma de cuidar-se i de cuidar-nos en la quotidianitat. Al BES, […]