BES-ART Orelles que miren (ulls que escolten)

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BES-ART Orelles que miren (ulls que escolten)

Orelles que miren és un recull de relats. Històries que han passat pel meu costat. Que he vist, espiat, observat. I que he necessitat escriure per no oblidar.
Històries de persones que viuen, riuen i ploren. Com jo. Com tothom. Teatre íntim, a tocar de dits.
Ara, vull compartir aquest viatge amb vosaltres. Per les persones que miren i observen, les que no senten però escolten. Les que palpen sense dir paraula. Per les orelles que miren i els ulls que escolten.

Text: Berta Vidal

Intèrpret: Berta Vidal

Intèrpret d’LSC: Gemma Coll

amb la col•laboració de: Carlota Boronat

BERTA VIDAL, diu i escriu

Sóc la Berta, barcelonina del 86. Filla i néta de músics. Sóc actriu. Amant de la paraula i la música. Amant de les arts escèniques. M’apassiona la creació i la recerca de nous llenguatges. Treballo en projectes inclassificables. M’he rodejat de persones creatives que m’acompanyen en aquest viatge. En escena interpreto i, a vegades penso en la posada en escena i en el so que l’acompanya. Darrerament també escric molt. M’agrada la comunicació que he establert amb el meu bloc de notes. D’aquí n’estan apareixent noves històries. Qui sap on em portaran.

GEMMA COLL, intèrpret de LSC

Com es pot comunicar una persona sorda si no hi sent?… És una pregunta que sempre m’he fet. Em vaig anar interessant per aquest col·lectiu i fa 5 anys que estic aprenent i estudiant la llengua de signes catalana. És una llengua natural de modalitat gestual i visual utilitzada pel col·lectiu de persones signants com a sistema lingüístic de comunicació social i cultural. És una llengua viva! La LSC ha evolucionat des dels seus inicis i continua evolucionant. Interactua amb altres llengües de signes i oral, incorpora progressivament conceptes i nous signes d’acord amb la societat del coneixement i la comunicació́ actuals… Actualment estic treballant a una escola d’EE amb l’alumnat sord.

Web i Xarxes Socials

https://www.bertavidal.com

https://instagram.com/bertavidalvila

https://instagram.com/gemmacolltort

 

febrer 11 2023

Details

Date: 11 febr., 2023
Time: 20:00 - 21:00
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, , , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES