BES-ART Cuentos Picantes

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BES-ART Cuentos Picantes

Narracions per a adults*

* Narració en castellà.

Chile, pimiento o ají, noble fruto del jardín de América. Y así como el chile, venidos de aquellas tierras, estos ricos cuentos, para alimentar el alma y conmover el espíritu.

Las virtudes y anécdotas de este fruto serán el hilo conductor de 5 historias bien diversas: mitos, leyendas y adaptaciones de cuentos de autores mexicanos (Francisco Rojas, Bruno Traven y Laura Esquivel).

Martha Escudero es narradora de contes per adults, sòcia fundadora de l’Associació de Narradores i Narradors de Barcelona ANIN (www.anincat.org). Ha participat en  diferents trobades de narradors i narradores nacionals i internacionals. La Martha creu que “La narració oral es un art, l’art de la relació a traves de la paraula”  i ens oferirà un seguit de narracions d’aquí i d’allà: mites, contes, llegendes tradicionals i relats i contes d’autor.

Convidar a la Martha a l’Espai BES en un mes d’octubre no es casual ja que amb ella volem rescatar històries i llegendes de l’Amèrica d’abans, de la tradició oral de Mèxic i altres pobles ancestrals rics en cultura narrativa. Si vols saber més de la Martha, clica aquí.

octubre 08 2022

Details

Date: 8 oct., 2022
Time: 20:00 - 21:00
Esdeveniment Categories: ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES