Club de Lectura: Llibertat emocional

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Club de Lectura: Llibertat emocional

Amb la participació de l’autor, Ferran Salmurri.

Certes emocions i actituds davant la vida ens causen una profunda frustració personal, ens convencen que no sabem dirigir les nostres vides, posen traves a les relacions amb els altres i, sobretot, ens provoquen un gran patiment emocional.

Ferran Salmurri, reconegut psicòleg clínic amb una dilatada experiència com a terapeuta de joves i adults, ens proposa un conjunt d’estratègies pràctiques, rigoroses i molt contrastades per potenciar els eixos en què es fonamenta la felicitat: l’autoestima, l’autocontrol de la conducta i de les emocions, el pensament positiu i les relacions interpersonals. L’autor dedica, a més, un apartat específic a les emocions dels infants i els joves, especialment útils per a pares i mestres.

Al Club de Lectura del BES compartim mensualment textos interessants per a la nostra activitat de cura. Cada curs, tres llibres. Cada tres mesos, un llibre.

Primer Trimestre: SALMURRI, Ferran (2004) Llibertat emocional. Estratègies per educar les emocions. RBA La Magrana | Salmurri, F. (2004) Libertad emocional. Estrategias para educar las emociones. Paidos Iberica.

Per participar només cal fer inscripció prèvia al web del BES i llegir els llibres indicats al ritme proposat. La inscripció al Club de Lectura és gratuïta. Places limitades. Més informació, clicant aquí.

desembre 21 2023

Details

Date: 21 des., 2023
Time: 19:15 - 20:45
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Schedule

  • Un dijous al mes, de 19:15 a 20:45:
  • 19 d’octubre
  • 16 de novembre
  • 21 de desembre de 2023
  •  

Organitzador

Espai BES