Presentació Cartes per Adults en Família

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació Cartes per Adults en Família

*amb l’assistència del psicòleg Ferran Salmurri, autor del llibre “La llibertat emocional” en el que estan inspirades les cartes.

*gratuït pels participants del Verkami que van comprar la presentació com a part de la recompensa

Les Cartes per adults en família. Una porta al món per expressar el que duc dintre són un material construit pel BES amb il·lustracions de l’Eudald Carré. Ja des de l’edició de les predecessores “Cartes per infants i joves” els creadors hem constatat, gràcies al feedback de moltes persones que les utilitzen, que resulten una eina molt valuosa en mans d’educadors, mestres, professors, monitors de lleure, terapeutes i mares i pares.

Les Cartes per adults en família són un recurs projectiu per fer servir en espais de reflexió, de debat, o de recerca interior, per acompanyar a les persones que les utilitzin (famílies, grups d’amics, grups de tutoria, professionals, equips de treball…) cap a la seva evolució, prenent consciència de qui són, com senten, com pensen, com actuen i perquè, i cap a on volen o no anar.

cartesperadults2

Les cartes estan construïdes per ser utilitzades de diverses maneres, tenen un alt grau d’adaptabilitat i versatilitat a múltiples contextos i situacions, i conviden a fer-se preguntes com: Què és allò que més bé sé fer? Quins són els meus punts febles? En quins àmbits em costa més demanar ajuda? Què és allò que em fa perdre el control? Què és allò que em fa únic i irrepetible?

El joc consta de 52 cartes agrupades en 5 categories: autoestima, autocontrol de la conducta, autocontrol emocional, estil cognitiu, i relacions amb els altres. En total hi ha 50 lemes i 350 reflexions. Les cartes tindran un preu especial per les persones que participin al taller.

Podreu trobar més informació de les cartes al web del Verkami, des d’on hem pogut editar-les gràcies a la col·laboració de més de 100 mecenes: vkm.is/cartesadultsfamilia

febrer 23 2017

Details

Date: 23 febr., 2017
Time: 20:00 - 21:30
Cost: 25€
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google