Estar i fer de l’adult des de la mirada Waldorf – Des de l’infant

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Estar i fer de l’adult des de la mirada Waldorf – Des de l’infant

El nostre legítim lloc com educadors és el de retirar els obstacles. Cada infant a cada edat, porta quelcom nou al món des de les regions divines i és la nostra tasca com educadors retirar els obstacles físics i psíquics del seu camí; retirar-los de tal manera que el seu esperit pugui entrar a la vida en completa llibertat.” 

En la pedagogia waldorf l’adult s’adona que és des de la presència amb amor que li permet trobar-se amb l’altra persona.

L’infant arriba al món amb tot el seu potencial. L’adult l’acompanya des del respecte, tot permetent que les capacitats de l’infant puguin florir a partir del seu fer, del seu sentir i del seu pensar. L’adult dona l’espai i el temps perquè això sigui possible.

Per una banda, el fet de conèixer les etapes evolutives de la persona li permet a l’adult oferir a l’infant allò que necessita a cada moment. I per altra banda, alhora, l’adult ha de tenir en compte la individualitat de cada infant per acompanyar-lo d’una manera.

Per tot plegat conèixer-se a sí mateix i mantenir sempre vives les ganes d’aprendre permeten a l’adult dur a terme aquesta tasca tan essencial i meravellosa.

Facilitat per: Artur Matheu i Núria Albajar amb l’Equip BES.

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau Des de l’Infant. Podreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

març 19 2021

Details

Date: 19 març, 2021
Time: 18:00 - 21:00
Cost: 70€
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , , , ,