Formació de Postgrau Des de l’Infant

Formació de Postgrau Des de l’Infant

Tres mirades referents en l’educació dels infants.

És evident que les aportacions de Maria Montessori, Rudolf Steiner i Emmi Pikler continuen generant gran interès a les famílies i als professionals de l’educació que creuen que una educació de qualitat, centrada en l’infant com a protagonista del seu procés d’aprenentatge, no només és una opció, sinó un dret.

La Formació de Postgrau Des de l’infant neix amb la finalitat d’ampliar la comprensió d’aquestes tres propostes pioneres per mans de diferents professionals, que ens ajudin a situar-les dins del seu context històric i, alhora, inspirar-nos com una pràctica possible dins dels nostres contexts actuals. La formació abraça l’educació dels infants dels dos cicles de l’educació infantil i primer cicle de primària (de zero a vuit anys), tant en l’educació formal com no formal.

María Montessori. Rudolf Steiner. Emmi Pikler.

Què tenen en comú les tres mirades?

Tot i que cadascuna de les tres propostes neixen a Roma, Àustria/Alemanya i Budapest i amb un cert decalatge en el temps, les tres comparteixen una mirada i una proposta d’acció respectuosa amb el desenvolupament integral de l’infant considerat com un subjecte competent i amb iniciativa on l’aprenentatge és, des del naixement, la seva eina bàsica per a conèixer el món i conèixer-se a ell mateix.

Programa 2020/2021 Un divendres mensual de 18:00 a 21:00 

(clica sobre els títols i trobaràs més informació)

***Aquest mòdul (3 sessions) es realitzarà en format virtual***

13 de novembre de 2020 Orígens i antecedents de la proposta de María Montessori Xavier Gimeno i Equip BES.

20 de novembre de 2020 Materials montessorians Rosa Vila i Equip BES.

4 de desembre 2020 Estar i fer de l’adult des de la mirada montessoriana Margarida Falgàs i Equip BES.

22 de gener de 2021 Orígens i antecedents de la proposta de Rudolf Steiner Àuria Gómez i Ignasi Melé amb l’Equip BES.

26 febrer de 2021 Materials Waldorf Sònia Kliass i Equip BES.

19 de març de 2021 Estar i fer de l’adult des de la mirada Waldorf Artur Matheu i Núria Albajar amb l’Equip BES.

30 d’abril de 2021 Orígens i antecedents de la proposta de Emmi Pikler Montserrat Fabrés i Equip BES.

21 de maig de 2021 El material piklerià Teresa Godall i Equip BES.

18 de juny de 2021 Estar i fer de l’adult des de la mirada pikleriana Sònia Kliass i Equip BES.

Professionals -amb titulació de Cicle Formatiu de Grau Superior o Universitat- de centres públics i privats de la xarxa educativa, de la xarxa de benestar social i de la xarxa sanitària: educadores infantils, mestres de primària, professorat de secundària i d’universitat, pedagogs i psicopedagogs, educadores socials, treballadores socials, treballadores familiars, psicòlegs, infermeres, auxiliars de geriatria, metges, etc.

Si vols participar en aquesta formació contacta amb nosaltres.

Modalitats Aportació

totes les 9 sessions de formació 500€

6 sessions de formació a escollir 350€

3 sessions de formació a escollir 200€

1 sessió de formació a escollir 70€

* Els pagaments per a 6 i 9 sessions es podràn fer fraccionats. Les modalitats de 3 sessions o més inclouen d’obsequi el carnet d’amic del BES.  Acreditació amb Diploma (amb un 80% d’assistència). Les places són limitades i per ordre d’inscripció.

  1. Envieu a info@espaibes.cat una còpia del títol (Cicle Formatiu de Grau Superior o Universitat) que us dóna accés a la formació de postgrau. Rebreu un correu de confirmació per seguir el procés d’inscripció.
  2. Feu la comanda a través de l’aplicatiu del nostre web. Aquest aplicatiu us donarà un número de comanda com a referència per fer el pagament. Si teniu dificultats per fer la inscripció online, podeu consultar-nos al mateix correu.
  3. Un cop fet el pagament cal enviar una còpia del comprovant a: pagaments@espaibes.cat. La plaça no estarà confirmada fins que el pagament no hagi estat abonat al nostre compte.