ACOMPANYAMENT A LES FAMÍLIES: Aprenem Plegats®

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ACOMPANYAMENT A LES FAMÍLIES: Aprenem Plegats®

Què fa especial la meva família?

A totes les cases couen faves, i qui no té un all té una ceba. Però també tenim tresors i estrelles que brillen. Què és allò que fa especial a la meva família? Quins són els nostres principis compartits? Quines són aquelles coses importants i de valor que compartim com a família? Com construïm la nostra identitat?

Us convidem a participar en aquest taller pares, mares i fills per posar en valor i compartir, amb professionals i amb altres famílies, la vostra identitat familiar i la rica singularitat de la vostra relació paterno-filial.

El taller té un abordatge vivencial i participatiu a partir de les experiències de les persones assistents, que a través d’activitats de joc dinamitzades podran revisar i posar en valor la seva identitat familiar i compartir les seves riqueses amb altres famílies.

Taller facilitat per l’Arnau Careta i el Raül Martínez.

Destinataris: famílies amb infants de 3 a 10 anys. Han d’assistir al grup almenys un dels progenitors i un fill/a a la franja d’edat. Poden assistir també els dos progenitors/tutors legals o més fills en la franja d’edat.

desembre 12 2019

Details

Date: 12 des., 2019
Time: 18:30 - 20:00
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, , , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES