BES-ART La Poética del Ritmo

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BES-ART La Poética del Ritmo

Javier Garrabella es presenta com a artista de Konnakkol una disciplina artística mil·lenària de percussió vocal pertanyent a l’art clàssic del Sud de l’Índia (música carnàtica) que consisteix a recitar ritmes a partir d’un llenguatge molt concret (Solkattu), estructurat en estreta relació amb les matemàtiques.

Pol Jiménez és el seu traductor cinètic. Gràcies al seu control dels ritmes flamencs i la seva experiència en la dansa contemporània, és capaç de desenvolupar una trama dinàmica i emotiva.

Junts formen un duo d’experimentació manejant temps i espai, poètica i ritme, moviment i so a través de la veu i el cos.

Un tast de la seva activitat clicant aquí.

Javier Garrabella. Músic polifacètic que ha tocat músiques molt diverses i també ha treballat com a arranjador, compositor i productor. Lidera el seu quintet de jazz avantguardista “Ethic Labs” i forma part del grup de flamenc fusió “Los Aurora”, amb els quals ha girat per més de 15 països.

Pol Jiménez. Sempre en la cerca de nous codis i interrogants de l’escena i el pensament contemporani per a nodrir les seves creacions. Compta amb una trajectòria intensa com a ballarí i coreògraf treballant amb La Fura dels Baus, Cesc Gelabert, Juan Carlos Lleida, José Manuel Álvarez, Ángel Rojas, Bruno Rami o Mdvd. Actualment gira amb el seu solo “Lo Faunal” i coordina els cicles “Se avecina” en Pla Roig i “Cronexiones” en La Tacones.

 

febrer 25 2024

Details

Date: 25 febr., 2024
Time: 19:00 - 20:00
Esdeveniment Categories: ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google