AA – Cartes per a adults en família

20,00

Si voleu recollir les cartes a l’Espai BES, l’aportació és de 20€. Si voleu que us arribi a casa vostra, deixeu-nos les dades: en el moment de rebre el producte haureu d’abonar els costos d’enviament a l’empresa de transport (contrareembolsament).

Si us interessa saber més d’aquest producte, escriviu-nos a info@espaibes.cat.

Descripció

Tenim les guies del joc de cartes en versió catalana, espanyola, italiana, francesa, anglesa, eusquera i gallega. Al fer la comanda demaneu en quina llengua voleu la vostra guia.

Aquest joc de cartes és una eina que facilita la tasca dels professionals conductors/animadors de grups de famílies, fonamentat en els principis bàsics de la Llibertat emocional de Ferran Salmurri.

Un recurs projectiu per acompanyar a les persones que les utilitzin (famílies, grups d’amics, grups de tutoria, professionals, equips de treball…) cap a la seva evolució, prenent consciència de qui són, com senten, com pensen, com actuen i perquè, i cap a on volen o no anar.

Després de constatar l’escassesa de materials que facilitin aquesta tasca, des de fa temps, hem estat construint diverses cartes de presentació, que hem anat millorant amb els anys, i que afavoreixen especialment les relacions en la gènesis dels grups.
La nostra recerca personal ens diu que realment és un material que funciona, i és a partir d’aquesta certesa, que hem decidit desenvolupar les cartes i construir un instrument plural, que pugui possibilitar el treball també a molts altres professionals que treballen en àmbits afins.

“Cartes per a adults en família” consta de 52 cartes il·lustrades, organitzades en 5 categories:

  • Autoestima
  • Autocontrol de la conducta
  • Autocontrol emocional
  • Estil cognitiu
  • Relacions amb els altres.

La baralla va acompanyada d’un llibret on s’expliquen les intencions preteses, les bases que orienten l’organització i gestió d’un grup d’adults en família, i la descripció i utilització de cada una de les cartes.

Dins d’un grup trobareu respostes molt diverses que donen peu a interioritzar i a descobrir. En total hi ha 50 lemes i 300 reflexions.

Més informació: http://vkm.is/cartesadultsfamilia

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “AA – Cartes per a adults en família”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *