AB – Cartes per infants i joves

20,00

Si voleu recollir les cartes a l’Espai BES, l’aportació és de 20€. Si voleu que us arribi a casa vostra, deixeu-nos les dades: en el moment de rebre el producte haureu d’abonar els costos d’enviament a l’empresa de transport (contrareembolsament).

Si us interessa saber més d’aquest producte, escriviu-nos a info@espaibes.cat.

Descripció

Tenim les guies del joc de cartes en versió catalana, espanyola, italiana, francesa, anglesa, eusquera i gallega. Al fer la comanda demaneu en quina llengua voleu la vostra guia.

Les “Cartes per a infants i joves” són un material per fer-lo servir en espais de reflexió, de debat i de treballs de recerca interior. Facilita dinàmiques grupals en àmbits lúdics i d’ensenyament. El joc consta de 52 cartes agrupades en 5 categories: l’epidermis, la roba, la casa, la comunitat i el planeta.

Les cartes faciliten la reflexió i el diàleg al voltant de preguntes com: A qui et recorda la teva cara? T’agrades quan et mires al mirall? De quin estil mai vestiries? Tothom pot entrar a casa teva? Quines situacions pots veure amb més distància? Dins d’un grup trobareu respostes molt diverses que donen peu a interioritzar i a descobrir. En total hi ha 50 lemes i 300 reflexions.

Autors Carina Escolà i Xavier Gimeno

Art

 

Rosa Maria Curto 

Cadascú és únic i junts formem part d’un tot. Això té un sentit i una finalitat: ser amor, donar amor i saber rebre amor.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “AB – Cartes per infants i joves”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *