Taller de Veu i Comunicació

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller de Veu i Comunicació

Taller-conferència on s’exposen i es practiquen els conceptes bàsics de la veu i la vocalització, partint de la respiració, la sonoritat i la relaxació activa, per arribar a la vocalització, impostació i col·locació corporal sense tensions.

TallerDeVeu_SílviaFacilitadora: Sílvia de la Rosa Sancho: Actriu, Directora i Docent-Pedagoga teatral. Terapeuta de rebirthing i de Constel·lacions Familiars sistèmiques. Mare.

“Nominada com a millor actriu dins la 19ª Mostra de teatre de Barcelona 2015” La meva vida ha sigut el teatre des de els 8 anys, m’apassiona tot aquest món i el que comporta. També ho ha sigut buscar l’enteniment del funcionament de les emocions, dels lligams entre persones i de com les creences que tenim ens porten cap a un camí o un altre. De la meva passió n’he fet la meva feina i el meu projecte de vida.

És per això que un cop vaig acabar els meus estudis en interpretació i ja estava dedicant-me professionalment al que m’agradava, vaig fer les altres dues formacions terapèutiques que mentre em servien de recurs personal,  complementaven el meu treball emocional com actriu i les meves eines personals per tal de guiar i donar suport als meus alumnes i actors en els seus processos.

Així és que en els darrers 21 anys, he treballat en companyies, com a directora Projecte Vaca entre d’altres. L’any 2006 vaig crear la meva pròpia companyia de teatre “Cia. la Visible”. També he treballat amb diferents escoles i alumnes de totes les edats i grups diversos arribant a desenvolupar la docència teatral especialitzada per a persones amb malalties mentals. Vaig crear grups de treball on unia l’experiència teatral amb la terapèutica que anomeno tallers d’Expressió Consterapeuta he treballat en diversos cicles de sessions individuals, vaig crear un grup de treball de respiració conscient per a donar suport a dones embarassades i imparteixo tallers en grup de Constel·lacions Familiars Sistèmiques.

gener 20 2017

Details

Date: 20 gen., 2017
Time: 20:00 - 22:00
Cost: 25€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google