Posar límits, posem-nos límits, per La Companyia Varietats a l’Ombra

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Posar límits, posem-nos límits, per La Companyia Varietats a l’Ombra

L’aportació a aquesta activitat és a través de taquilla inversa: és a dir, l’espectador decideix el preu que vol pagar, després de veure la funció.

Posar límits, posem-nos límits, per La Companyia Varietats a l’Ombra

“La vida és limitada per definició. I plena de límits diaris que a vegades fingim que no veiem, perquè ens obligarien a ser més modestos. Però coneixe’ls i assumir-los no sempre ens encongeix, també ens pot fer créixer” – Carles Capdevila

Posar límits, posem-nos límits. Per què necessitem límits? Què passa si sobrepassem els límits? Fins on poden arribar els límits?

Des de la Companyia Varietats a l’Ombra entenem que el teatre és un dels pocs rituals cívics de què encara disposem a la nostra cultura occidental, i valorem el seu potencial socialitzador com a eina d’exploració i expressió col·lectives.

Defugint de la idea d’obra tancada, estàtica, practiquem el teatre com un procés dinàmic, de relectura i reinterpretació de la realitat i de les mateixes peces.

Amb aquesta peça oferim al públic un seguit d’elements propis del teatre per tal de compartir reflexions entorn el tema dels límits. Els personatges provoquen accions i reaccions que no deixaran indiferent els espect-actors.

No t’ho perdis!

febrer 05 2017

Details

Date: 5 febr., 2017
Time: 12:00 - 13:30
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google