Reconnectant amb l’alegria del joc amb Ute Sturb

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reconnectant amb l’alegria del joc amb Ute Sturb

El proper 14 de març 2017 tindrem el plaer de rebre Ute Strub al BES, on compartirà la seva experiència i saviesa a l’entorn dels materials de joc i els infants.

Ute Strub, fisioterapeuta, alumna d’Elfriede Hengstenberg i editora del llibre “Desplegándose” (Ed. liebre de Marzo), és membre de l’associació Pikler a Berlín i dóna cursos i conferències arreu d’Europa.

Amb l‘energia i entusiasme que desprèn, la sensibilitat i originalitat de l’ànima artística que l’envolta, i el rigor que posa en el treball, Ute Strub és una gran referència i font d’inspiració de cada vegada més col·lectius d’educadors que promouen espais de respecte i reconeixement dels infants i les seves famílies, entenent el joc i el moviment lliures, la vivència des de l’alegria i la bellesa, i el desenvolupament de la pròpia capacitat d’observació dels infants, com un bé.

Als anys 70 va conèixer Emmi Pikler quan treballant com a fisioterapeuta en un hospital a Alemanya, Elfriede Hengstenberg li va recomanar que anés a Budapest a aprendre amb Emmi Pikler el procés natural que fan els infants per aprendre a caminar, amb l’objectiu d’ajudar millor els seus pacients adults que necessitaven recuperar la capacitat de caminar.

Aquell viatge a Budapest va tenir un impacte molt important en la Ute: es va quedar tan impressionada amb el què hi va veure que al cap d’un temps va deixar la seva feina de fisioterapeuta a l’hospital. Es va dedicar a difondre i formar sobre el treball de Hengstenberg i sobre el treball de Pikler, donant a conèixer arreu d’Europa i més endavant a Amèrica i Nova Zelanda, aquesta visió de respecte i llibertat en l’educació dels infants.

És membre fundadora de l’associació Emmi Pikler Haus i membre de l’Associaicó Pikler de Berlin, co-iniciadora del moviment Pikler-Sala de jocs a Àustria, co-creadora d’una formació Pikler de tres anys per a professionals a Alemanya, i editora del llibre “Desplegándose” (Ed. Liebre de Marzo).

*PLACES LIMITADES

març 14 2017

Details

Date: 14 març, 2017
Time: 19:00 - 20:30
Cost: 20€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google