Els objectes i la Gestalt: la Caixa d’eines i la Taula d’objectes

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Els objectes i la Gestalt: la Caixa d’eines i la Taula d’objectes

En aquesta sessió practicarem la mediació dels objectes des d’un enfocament gestàltic: entre d’altres recursos, utilitzarem la Caixa d’eines i la Taula d’objectes. Explora amb nosaltres!

L’enquadrament genera un camp d’exploració segur i protector, lliure de constrenyiments i judicis. Aquest marc, juntament al fet de “no haver de parlar d’un mateix” sinó de l’objecte permeten una distància que facilita l’elaboració de les pròpies vivències sense sentir-se fos en elles. Mentre cadascú va explicant les seves històries, vivències, i imaginaris “posats fora de si mateix” a través i gràcies a el lloc segur que ofereix la interpretació de l’objecte, està entrant directament en contacte amb el seu món simbòlic interior, plasmant la seva personalitat, i posant al descobert el seu jo profund.

Aquest curs vol crear coneixement compartit, a l’hora que també oferirà eines pràctiques als participants per a l’acompanyament a través de l’ús d’objectes. Tindrà un abordatge participatiu, interactiu, experiencial i dinàmic; i s’oferiran experiències pràctiques que faciliten l’aprenentatge dels diferents recursos, tècniques i habilitats per treballar amb objectes.

La metodologia a utilitzar combinarà alguna exposició dels formadors sobre els continguts del programa amb la pràctica i reflexió en grup i subgrups; també s’analitzaran casos pràctics presentats per les persones participants o pels formadors.

Veure el cicle complet de tallers Objectes que acompanyen.

novembre 04 2021

Details

Date: 4 nov., 2021
Time: 18:00 - 21:00
Cost: 30€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Schedule

  • 7 d'octubre I Els objectes i la Psicoanàlisi: la Caixa de sorra i les Cartes del BES.
  • 4 de novembre I Els objectes i la Gestalt: la Caixa d’eines i la Taula d’objectes.
  • 2 de desembre I Els objectes i la Sistèmica: els Objectes heretats i el Pot de la vida.
  •  

Assistència a 1 ó 2 sessions: aportació de 30€ per sessió, reserva des de l’enllaç de cada sessió.

Assistència a les 3 sessions: aportació de 80€.

Organitzador

Espai BES