BES-Art Vitrall de cançons

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BES-Art Vitrall de cançons

La veu de Syrinx oferirà el seu concert “Vitrall de cançons”, amb un recorregut d’obres tradicionals i d’autors del segle xx com Roussel, Ibert, Toldrà i Oltra: una amalgama de sons i colors que ens recordaran els vitralls de l’art modernista i les tonalitats dels paisatges impressionistes, que amb una mirada retrospectiva a antigues històries i llegendes, pinten la música que perviu en la tradició oral de les cançons.

La Veu de Syrinx

Duet format per Olga Miracle (soprano) i Joan Codina Vila (flautes).

La veu de Syrinx és un projecte musical que desplega el so de la veu i de la flauta, que de manera tan simbòlica ens fa pensar en el mite clàssic de la flauta de Pan i la nàiade Syrinx.

Olga Miracle i Joan Codina Vila formen un duet de música de cambra que explora noves sonoritats a partir d’una combinació tímbrica poc usual, però que eixampla horitzons i aprofita la ductilitat dels seus components, tot incorporant diferents instruments, alguns de molt peculiars! (percussions històriques, flautes clàssiques i tradicionals, tamborí de cordes, cornamusa…), per oferir un ampli ventall d’estils musicals. Fundat el 2008, el duet compta amb una llarga trajectòria de concerts i el CD “Cançons de sempre”.

Els podràs trobar a diferents Xarxes Socials:

http://laveudesyrinx.blogspot.com

https://www.instagram.com/laveudesyrinx
https://www.facebook.com/laveudesyrinx
https://twitter.com/laVeuDeSyrinx
https://soundcloud.com/la-veu-de-syrinx
https://www.youtube.com/channel/UCKab822PO5EwUx2xlxBEQ4g

laveudesyrinx@gmail.com

maig 28 2021

Details

Date: 28 maig, 2021
Time: 20:00 - 21:00
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, , , ,

Inscripcions obertes fins dijous 27 de maig.