BES-art: Concert-teràpia amb Cuencos Tibetanos i instruments sagrats

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BES-art: Concert-teràpia amb Cuencos Tibetanos i instruments sagrats

L’aportació a aquesta activitat és a través de taquilla inversa: és a dir, l’espectador decideix el preu que vol pagar, després de veure la funció.

Durant la sessió de sons tocarem cuencos cantants tibetants antics i el tambor ceremonial, a més a més de realitzar cants harmònic per harmonitzar a tots els assistents. És una experiència única per tots els sentits; les seves vibracions arriben al més prodund del nostre estat emocional i físic!

A moltes persones se’ls conmou l’esperit quan escolten el so viu i senten les oscil·lacions d’aquests instruments ascentrals, o d’una pau profunda. Aquestes i altres experiències tals com el sentiment de benestar i llibertat que es produexien després d’un massatge de sons ascentrals. El major benefici per la nostra salut emocional, mental, física i espiritual.

Els “cuencos” són instruments fets especialment per a què al fregar-los o colpejar-los com si fossin campanes, produeixin sons que s’anomenen harmònics. Els harmònics són vibracions complexes que per ressonància, activen, harmonitzen i complementen les nostres vibracions en dissonància. Segons la terapeuta Sílvia Franco, “no ens hem de quedar només amb el so, sinó que el que és realment important és la seva vibració”.

L’ús de la música i del so amb una finalitat terapèutica és tan antic com l’home. En aquest cas:

  • Actua com una font d’energia per a tot el cos
  • Afluixa i allibera tensions musculars
  • Expandeix i intesifica el cos àuric, que actua com a defensa energètica
  • Augmenta les defenses de l’organisme i brinda pau interior
  • Treballa sobre l’equilibri entre ambdós hemisferis cerebrals, resultant ideal per persones molt racionals o amb estrés mental

NOTA: qui vulgui pot portar algun mineral o aigua, per a què es carregui vibracionalment.

Sílvia Franco Morales és Mestra de Reiki Usui tradicional, Mestra de “Cuencos Tibetanos” i Terapeuta vibracional. La seva gran atracció per les gemmes o cristalls la va motivar a estuidar sobre elles i introduir-se a la espiritualitat i ensenyances esotèriques formant-se en: Reiki, “Cuencos Tibetanos”, Gemmoteràpia, StiperPuntura, Sintonitzacions Arquetípiques, Runes, Tarot, Veu xamànica i constel·lacions familiars.

març 24 2017

Details

Date: 24 març, 2017
Time: 21:00 - 22:30
Esdeveniment Categories: , , , ,
Esdeveniment Tags:,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google