Sessió extraordinària de Moviment Autèntic

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessió extraordinària de Moviment Autèntic

En aquesta sessió extraordinària, de tancament de curs, comptarem amb música en directe de la ma de Roger Sans Guimerà. Com podreu presumir a partir de la petita bio que us compartim a continuació, la música del Roger serà inspiradora i inspirada.

En Roger té la oportunitat de començar l’aprenentatge de música als 5 anys i continua fidelment la disciplina acadèmica d’escoles i conservatoris fins a acabar la carrera de piano als 23 anys a la Guildhall School de Londres, especialitzant-se en música clàssica i contemporània.

De la seva educació destaca els aprenentatges en consciència corporal, consciència de la interpretació, anàlisi de la música i la rica experiència de compartir el fer música amb els demés, ja sigui cambrísticament o en gran formació.

Gaudeix del poder que té la música de crear moments especials de comunicació amb el públic durant els concerts. Concerts que l’han permès anar a Suïssa, Cuba, Alemanya i Anglaterra, i a actuar a sales locals com el Palau de la Música Catalana o el Gran Teatre del Liceu.

Li agrada explorar i jugar lliurement amb el piano a través de la improvisació. També s’interessa en el teatre de moviment, la dansa, el cant i aprofita per experimentar aquestes disciplines amb diversos cursos i formacions. El seu interès en la pedagogia artística es desperta al descobrir la pedagogia Orff-Schulwerk. Una aproximació pedagògica que enfoca l’educació de les arts escèniques de manera integrada, creativa i col·lectiva. Es forma en aquest camp durant el període 2010-2012.

S’interessa especialment pel potencial de les arts com a vehicles per a l’expressió, la creació i la integració personal i social.

És integrant impulsor del Cercles d’Homes del BES.

juliol 13 2022

Details

Date: 13 jul., 2022
Time: 18:00 - 21:00
Esdeveniment Categories: ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

La inscripció al grup de Moviment es pot realitzar per sessions puntuals (20€) o en paquets de sis sessions (100€). Places limitades.

Organitzador

Espai BES