Club de lectura: El valor de los cuidados

Carregant Esdeveniments

Club de lectura: El valor de los cuidados

Amb la participació de l’equip d’autores.

Sovint ens pregunten i ens preguntem nosaltres mateixos, en què consisteix la supervisió d’equips professionals. Quina idea jau a la pràctica professional que desenvolupem? Quins són els pilars epistemològics que sostenen la conceptualització i la pragmàtica?

Les reflexions que trobaràs en aquest llibre ens adrecen cap a una recerca de la qualitat en què, com i quan de la supervisió d’equips professionals. Partint de l’anàlisi dels diferents tipus de supervisió i la seva evolució, es presenta el model de supervisió desenvolupat durant més de deu anys d’experiència de Barcelona Espai de Supervisió en els àmbits social, de la salut mental i de l’educació; així com les tècniques i recursos que ho concreten.

El contingut d’aquesta obra pretén facilitar la confecció i la revisió de projectes i pràctiques de supervisió en diverses institucions i marcs professionals. Trobareu orientacions i idees clau per iniciar-vos en aquest camp professional i també per a la reflexió en profunditat sobre la pròpia intervenció.

La supervisió d’equips professionals s’erigeix com a recurs bàsic essencial per a la cura, la provenció i la prevenció de riscos laborals en els contextos professionals en què es treballa amb persones. Els beneficis i les seves evidències es detallen per fonamentar i argumentar el valor de la supervisió com a dispositiu de cura.

Al Club de Lectura del BES compartim mensualment textos interessants per a la nostra activitat de cura. Cada curs, tres llibres. Cada tres mesos, un llibre.

Tercer trimestre: CARETA, Arnau y BALLESTEROS, Neus (coords.) (2023). El valor de los cuidados. La supervisión en contextos profesionales en los que se trabaja con personas. Octaedro.

Per participar només cal fer inscripció prèvia al web del BES i llegir els llibres indicats al ritme proposat. La inscripció al Club de Lectura és gratuïta. Places limitades. Més informació, clicant aquí.

juny 20 2024

Details

Date: 20 juny, 2024
Time: 19:15 - 20:45
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Schedule

  • Un dijous al mes, de 19:15 a 20:45:
  • 18 d’abril
  • 16 de maig
  • 20 de juny de 2024
  •  

Organitzador

Espai BES