Verkami: edició del joc “Cartes per a adults en família”

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Verkami: edició del joc “Cartes per a adults en família”

Ajuda’ns en la campanya de Verkami per editar el joc Cartes per a adults en família! 

Un recurs projectiu fonamentat en els principis bàsics de la Llibertat emocional de Ferran Salmurri per acompanyar a les persones que les utilitzin (famílies, grups d’amics, professionals, equips de treball…) cap a la seva evolució, prenent consciència de qui són, com senten, com pensen, com actuen i perquè, i cap a on volen o no anar.

Després de constatar l’escassesa de materials que facilitin aquesta tasca, des de fa temps, hem estat construint diverses cartes de presentació, que hem anat millorant amb els anys, i que afavoreixen especialment les relacions en la gènesis dels grups.

La nostra recerca personal ens diu que realment és un material que funciona, i és a partir d’aquesta certesa, que hem decidit desenvolupar les cartes i construir un instrument plural, que pugui possibilitar el treball també a molts altres professionals que treballen en àmbits afins.

Acompanya’ns en aquesta aventura i dóna suport a aquest recurs per a la presa de consciència i l’autoconeixement de famílies, amics i professionals. Fas una “bona obra”, reps el nostre agraïment i una recompensa 😉

Aquí us deixem l’enllaç del Verkami: http://vkm.is/cartesadultsfamilia

Facebook: https://www.facebook.com/cartesadultsfamilia/

maig 22 2016

Details

Start: 22 maig, 2016 @ 10:00
End: 30 juny, 2016 @ 22:00
Esdeveniment Categories: